Hyppää pääsisältöön

Haku englanninkielisiin YAMK-ohjelmiin alkaa

Julkaistu 9.12.2020
Tampereen ammattikorkeakoulu
group photo from classroom
Tänään 9.12.2020 alkavassa haussa Tampereen ammattikorkeakoulussa on tarjolla kahdeksan englanninkielistä Master's hakukohdetta kuuteen ylempään ammattikorkeakoulututkinto-ohjelmaan (YAMK). Hakuaika päättyy 20.1.2021.

Tampereen ammattikorkeakoulussa on tarjontaa usealta alalta sekä yksi monialainen vaihtoehto Risk Management and Circular Economy, johon voi hakeutua liiketalouden, tekniikan tai luonnontieteiden taustalla. Uutena tarjolla ovat International Business Management -tutkinto-ohjelmassa tarjolla oleva GrowthMasters -hakukohde, jossa opiskelijat erikoistuvat yritysliiketoiminnan kasvattamiseen suomalaisessa yritysekosysteemissä sekä Genetic and Genomic Counselling, joka valmentaa ammattilaisia terveys- ja genomitietojen hyödyntämiseen terveydenhuollossa.

Opiskelemaan voivat hakea niin suomalaiset kuin kansainvälisetkin hakijat. Opetuskieli kaikissa tutkinto-ohjelmissa on englanti.

Hakijalta vaaditaan hyvä englannin kielen taito ja soveltuva korkeakoulututkinto. Ammattikorkeakoulussa ylempään ammattikorkeakoulututkintoon haettaessa hakijalla tulee lisäksi olla kaksi vuotta työkokemusta tutkintoon kelpoisuuden antavan korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen.

Ohjelmiin haetaan Opintopolku.fi-palvelussa. Opinnot alkavat elo-syyskuussa 2021.

Varsinaisen hakemuksen lisäksi hakijoiden tulee valmistella ennakkotehtävä palautettavaksi Opintopolkuun: https://sites.tuni.fi/valintakoemateriaali/pre-tasks-spring-2021/

Lue lisää:  https://www.tuni.fi/en/study-with-us/programmes/masters-programmes-tamk  

Tampereen ammattikorkeakoulu
Hakijapalvelut
admissions.tamk [at] tuni.fi
Puhelin: 0294 520 444