Hyppää pääsisältöön

Copy Pasta Cut

Julkaistu 16.10.2023
Tampereen yliopisto
Copy Pasta Cut -esityksen julisteen kuva, jossa esityspäivämäärät
Näyttämöllinen spämmikanava

Copy Pasta Cut on esitys, joka ammentaa materiaalinsa jo olemassa olevasta, varastetusta ja jäljittelystä. Esitys yrittää ymmärtää toista kopioimalla, leikkaamalla ja liimaamalla. Esitys on näyttämöllinen spämmikanava, joka kiireellisesti ja kämäsesti jäsentelee ylivierivän chatin tulvaa. Se asettuu sen äärelle, mitä roskapostilla ja spämmiviesteillä on kerrottavanaan. 

Copy Pasta Cut tunteilee, kakoaa ja yökkii epämääräistä nähdyksi. Se haamuilee ja korvamatoilee, yrittää saada jotain ulos mutta tulee vähän mitä sattuu; keskikokoinen ja täysin pätevä sipuli, mumintroll - dessa blekfeta skogsmonster, sydän surrrr, awooga awooga äänitehoste, on oikeesti jo hyvä pussaamaan koska on harjotelu aika paljon, ja sitten se kuivuu - jopa kerman kanssa. Onko tämä yleistä??? 

Esityksen tekstimateriaali on peräisin Redditin keskustelulangasta: r/KopioSpagetti. Kopiospagetti eli Copypasta (usein suomennettu nimellä kopiopasta) on tekstinpätkä, jota yksityishenkilöt kopioivat ja liittävät internetiin verkkofoorumeilla ja sosiaalisissa verkostoissa. (Lähde: Wikipedia)Työryhmä 

Esiintyjät: Corinne Mustonen & Miika Suonperä (taiteellinen opinnäyte)
Lavastus- ja pukusuunnittelu: Raisa Raudas
Äänisuunnittelu: Vili Pääkkö
Valosuunnittelu: Elli Kujansuu 

 

Esitysajat 

NÄTY, TAMPERE (Kalevantie 4, Tampereen yliopisto, E-siipi)

pe 27.10.2023 klo 19
la 28.10.2023 klo 15 & 19
ma 30.10.2023 klo 19
 

VAPAAN TAITEEN TILA, HELSINKI (Vilhonvuorenkuja 15-16)

la 4.11.2023 klo 15 & 19
su 5.11.2023 klo 15 

Esitys on ilmainen mutta vaatii lippuvarauksen;

VARAA LIPUT TÄÄLTÄ: https://www.corinnemustonen.com/copy-pasta-cut 

 

Peruutukset sekä lisäkysymykset esityksestä, tilojen saavutettavuudesta ja mahdollisista sisältövaroituksista: copypastacutshow [at] gmail.com 

 

Teos on toteutettu yhteistyössä Nätyn ja Teatterikorkeakoulun kanssa. Esitystä ovat olleet tukemassa Helsingin kaupunki ja Nygréns Stiftelse.