Hyppää pääsisältöön

TAMKin tilavuokraus ja ravintolapalvelut

Tampereen ammattikorkeakoulu
Tilapalvelut
Sähköpostiosoitetilavaraus [at] tuni.fi
Puhelinnumero0294 5222
Osoite: Kuntokatu 3 (Teiskontie 33), 33520 Tampere

Tapahtuman järjestäminen ja tilavaraukset

TAMKin pääkampus Kaupissa (Kuntokatu 3/Teiskontie 33) tarjoaa erikokoisia ja erilaisiin tarpeisiin muuntuvia tiloja kokousten ja isompienkin tapahtumien järjestämiseen.

  • Auditorioita jopa yli 600 hengelle
  • Neuvottelutiloja erikokoisille ryhmille
  • Luokkatiloja luento- ja ryhmätyökäyttöön
  • Y-kampuksen tiloja ryhmätyöskentelyyn ja tilaisuuksiin
  • Juhlatiloja ja -tarjoiluja
  • Aulatiloja kampanjakäyttöön

Ohjeita kampuksella vieraileville

Juhlatilat

Campusravita Oy:n ravintolatilat ovat käytettävissä erilaisten juhlien ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen. Salimme tarjoavat puitteet jopa 700 hengen tilaisuudelle. Ravintolatilamme ovat jaettavissa myös pienenpiin kokonaisuuksiin: 120 ja 550 hengen saleihin sekä 30 hengen kabinettitilaan.

Campusravitan ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua järjestämään tarjoilut aina cocktail- ja henkilöstötilaisuuksista pikkujouluihin. Tiloissamme on myös anniskeluoikeudet. Kauttamme on mahdollisuus hankkia myös erilaiset ohjelma- ja tapahtumapalvelut.

Ota yhteyttä: campusravita.fi

Aulatilat

Haluatko tulla esittelemään yrityksesi tai järjestösi toimintaa TAMKin opiskelijoille? Pääkampuksen aulatiloissa on vuokrattavana 10 ständipaikkaa.

Ständipaikat sijaitsevat kampuksen B-osan Teiskontien puoleisessa aulassa sekä C-osan aulassa. Tilat ovat vuokrattavissa arkisin klo 821 ja lauantaisin klo 816. Tiloja vuokrataan vähintään 3 tunniksi. Ständipaikan vuokra on 25 e/h (ALV 0%).

Ota yhteyttä: tilavaraus [at] tuni.fi (tilavaraus[at]tuni[dot]fi)