Hyppää pääsisältöön
Teknologiaosaamisen johtamisen ylemmän tutkinto-ohjelman tavoitteena on varustaa johtamaan asiantuntijatyötä teknologiayrityksissä.

Teknologiaosaamisen johtamisen ylempi tutkinto-ohjelma

Tampereen ammattikorkeakoulu

Teknologia-alan johto- ja asiantuntijatehtäviin

Tarvitsetko työtehtävissäsi tekniikan alan liiketoiminnan ja johtamisen osaamista?

Myös teknologia-alalla on kysyntää osaamisen johtamiselle. Perinteinen tekninen suunnittelu ja suorittaminen ovat muuttumassa tietotyön suuntaan, mikä edellyttää jatkuvaa uudistumista. Kilpailukykyiset teknologiayritykset tarvitsevat insinöörikoulutuksen saaneita asiantuntijoita esimiehiksi ja johtajiksi, jotka kykenevät ohjaamaan organisaatiota uudistumisessa.

Teknologiaosaamisen johtamisen ylemmän tutkinto-ohjelman tavoitteena on varustaa sinut johtamaan asiantuntijatyötä teknologiayrityksissä ja muissa teknologiaosaamista käyttävissä organisaatioissa.

Erityisinä tavoitteina on antaa sinulle valmiudet:

• tekniikan ammattilaisten ja tekniikan osaamisen johtamiseen
  • tuotekehityksen ja innovaatioiden johtamiseen
  • talouden johtamiseen
  • projektien hallintaan
  • kansainvälisiin työympäristöihin
  • oman esimieskäyttäytymisen kehittämiseen

YAMK-tutkintotodistus toi työelämääni lisää vakuuttavuutta

Tuomas Mäkilä_opiskelijatarina

Opinnot olivat loistava tapa laajentaa työelämän osaamista

Olli-Pekka Palmu_opiskelijatarina

Opiskelu onnistuu myös etänä – vaikka toiselta puolelta maapalloa

Marko Mäkilouko_Jaakko Saarilampi

Teknologia-alan johtotehtäviin valmistavassa ylemmässä tutkinto-ohjelmassa työelämälähtöisyys on viety pitkälle. Koulutus on räätälöity täysin työnantajien toiveiden mukaisesti.