Hyppää pääsisältöön
Opiskelijoita Hervannassa

Opiskelu korkeakouluyhteisössämme

Korkeakouluyhteisömme tunnetaan opiskelijalähtöisestä, dynaamisesta, yhteiskuntaa ja työelämää uudistavasta koulutuksestaan. Koulutuksemme perustuu uusimpaan tutkimustietoon sekä vahvaan elinikäiseen kumppanuuteen ja vuorovaikutukseen yhteiskunnan ja työelämän toimijoiden kanssa.

Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto ovat yhdistyneet Tampereen yliopistoksi.

Yliopistojen yhdistymiskuva

Tampereen yliopisto yhdessä Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa muodostavat jatkuvasti uudistuvan Tampereen korkeakouluyhteisön.

Korkeakoulujen yhdistymiskuva

Valitse maailmaa muuttavien osaajien korkeakouluyhteisö!

Meillä kohtaavat talouden, tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan tutkimus ja opetus. Tarjoamme sinulle yksilölliset, joustavat ja tehokkaat opintopolut. Erityiseksi meidät tekee se, että opiskelijana voit halutessasi suorittaa opintoja kummastakin korkeakoulusta, mikä lisää mahdollisuuksiasi tehdä monipuolisia valintoja tutkintoosi.

Kaikkiin tutkintoihimme sisältyy osaamistavoitteita, jotka auttavat sinua pärjäämään digitalisoituvassa ja kansainvälistyvässä maailmassa. Panostamme oppimista tukeviin oppimisympäristöihin. Kestävän kehityksen periaate on taustalla kaikessa tekemisessämme.

Yhteisöllinen toimintakulttuurimme rakentuu opiskelijoiden aktiiviseen osallistumiseen. Meiltä valmistuvat asiantuntijat ymmärtävät ihmistä, hahmottavat teknologian mahdollisuuksia ja ovat jo valmistuessaan kasvaneet mukaan monialaiseen yhteistyöhön.

Opiskelijoita kirjastossa

Olemme aktiivinen kansainvälinen toimija ja tunnettu edistyksellisestä pedagogiikasta. Yhdistämme tieteen, opetuksen ja elinkeinoelämän toisiinsa tavalla, joka luo uutta osaamista.

Korkeakouluyhteisössämme voit opiskella tutkinto-opiskelijana tai suorittaa esimerkiksi avoimia korkeakouluopintoja, täydennyskoulutusta tai erikoistumiskoulutuksia. Voit tutustua eri oppiaineisiin, kehittää osaamistasi ja näin varmistaa paikkasi työelämässä.