Kemia
Tutkinto-ohjelma

Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelma

Kemia

Biotuotetekniikka on tulevaisuuden ala

Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelmassa yhdistyvät sekä luovuus että tekninen osaaminen.

Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelmasta valmistut kansainvälisesti arvostetusta koulutuksesta, joka vastaa sisällöltään työelämän muuttuneita osaamistarpeita. Saat ammatillisen kokonaisnäkemyksen globaalin kiertotalouden ja kestävän kehityksen näkökulmasta.

Opinnot sopivat sinulle, jos haluat työskennellä kiertotalouden ja uudenlaisten tuotteiden kehittämisen parissa. Osallistut ensimmäisenä vuonna TalenttiTehdas-oppimisympäristöön, jossa tiimin jäsenenä toimit aktiivisessa vuorovaikutuksessa työelämän kanssa. Metsäbioalan ja prosessitekniikan ammattiopintojen ohella osaamisesi kehittyy energia-, laatu- ja ympäristöasioiden sekä liiketoiminnan ymmärtämiseen.

Biotuotetekniikan insinöörinä työskentelet tuotannon, suunnittelun ja tuotekehityksen tehtävissä. Myös teollisuuden alihankintayritykset, kone- ja laitetoimittajat sekä raaka-ainetoimittajat tarjoavat mielenkiintoisia ja kansainvälisiä tehtäviä. Kolmantena opiskeluvuonna voit valita englanninkielisen opintokokonaisuuden, jossa opiskelet biotuotetekniikan ammattiaineita yhdessä ulkomaalaisten vaihto- ja kaksoistutkinto-opiskelijoiden kanssa.

Opiskelija Milla Leikas teki BeLight-hankkeelle selvitystyön
Kierrätyksen lisäksi katse myös kierrätettävyyteen

Ajankohtaisia uutisia