Hyppää pääsisältöön

Regulaatiokoulutusta terveysteknologiayrityksille

Tampereen yliopisto
Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Kuvaus

Terveydenhuollossa käytettävät tuotteet ovat tiukasti säänneltyjä ja viranomaisten valvomia. Ajantasainen tieto säännöksistä, vaatimuksista ja toimialan käytännöistä on avain onnistuneeseen tuotekehitykseen ja tuotteiden kaupallistamiseen. Koulutuksemme tarjoavat sinulle mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ja kasvaa terveysteknologian asiantuntijana.

Opintokokonaisuus ja kursseja

Kolmen kurssin opintokokonaisuus antaa sinulle laajan tietopaketin alan regulaatioista, vaatimuksista ja käytännöistä tuotteen koko elinkaaren ajan. Opintokokonaisuus alkaa syksyisin ja siihen ilmoittautuminen on avoinna toukokuusta elokuun alkuun. Tutustu opintokokonaisuuteen tarkemmin sen englanninkielisillä sivuilla ja tule mukaan koulutukseen.

Health technology solutions - product development and commercialization (programme) (linkki johtaa englanninkieliselle sivulle)

Jos opintokokonaisuuden suorittaminen ei tällä hetkellä ole sinulle ajankohtaista, voit suorittaa myös yksittäisiä kursseja tarpeen mukaan. Tarkemmat tiedot kursseista ja ilmoittautumisajankohdista löydät kurssien englanninkielisiltä sivuilta.

Introduction to quality and regulation for health technology products (linkki johtaa englanninkieliselle sivulle)

Standards, interoperability and regulation in health informatics (linkki johtaa englanninkieliselle sivulle)

Regulatory requirements for design and manufacture of medical devices (linkki johtaa englanninkieliselle sivulle)

Product development of biomedical devices (linkki johtaa englanninkieliselle sivulle)

Opinnot voi suorittaa joustavasti työnohessa ja harjoitustyöt voi tehdä omaan työhön liittyen. Koulutuksiin voi osallistua paikan päällä Tampereella tai etänä.

Räätälöityjä koulutuksia yrityksen tarpeiden mukaan

Tarvitsetko koulutusta omalle porukalle ja yrityksen tarpeiden mukaan? Räätälöidyssä vaihtoehdossa koulutuksen sisältö, teemat ja opetusmenetelmät suunnitellaan yhdessä yrityksesi kanssa ja teidän tarpeiden mukaan. Tämä on erinomainen vaihtoehto, kun haluatte paneutua johonkin tiettyyn asiaan, työstää ohjatusti jotain tiettyä tapausta tai perehdyttää henkilöstöä alan regulaatioihin, vaatimuksiin ja käytäntöihin.

Kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista. Ota meihin yhteyttä niin jutellaan lisää.

 

Yhteyshenkilöt

Lue Mikael Turusen kokemuksesta

Terveysteknologia-ala on tarkasti säädeltyä, mikä on huomioitava jo yritystoimintaa pystyttäessä. Nivelrikon mallinnustapaa kehittävän Algoa Progressin Mikael Turunen osallistui Tampereen yliopiston regulaatiokoulutukseen tulevaa silmällä pitäen.