Hyppää pääsisältöön

Yrityslähettiläät – yhteistyön asialla yrityksessäsi

Tampereen yliopisto

Kuvaus

Yrityslähettiläänä toimivat opiskelijat vierailevat Tampereen seudun yrityksissä kertomassa yliopistoyhteistyön mahdollisuuksista ja palveluista.

Tarjoamme yhteistyötä erityisesti yrityksesi tutkimus- ja kehittämistoiminnan, osaamisen kehittämisen ja uusien osaajien rekrytoinnin tueksi. Yrityslähettiläämme auttavat oikean yhteistyömuodon ja asiantuntijan etsimisessä yliopistolta yrityksesi tarpeiden mukaan.

 

Kenelle

Yliopistoyhteistyöstä kiinnostuneille pk-yrityksille.

 

Miten toimitaan

Kutsu Yrityslähettiläät vierailulle, kun haluat:

  • tietoa yliopiston tarjonnasta ja yhteistyömuodoista
  • kuulla opiskelijayhteistyön hyödyistä ja mahdollisuuksista
  • tunnustella yhteistyömahdollisuuksia oman tutkimus- ja kehittämistoimintasi tueksi
  • edistää yhteistyön käynnistämistä ajankohtaisessa kehittämistarpeessa

Yrityslähettiläiden vierailusta sovitaan aina etukäteen ja sen sisältö suunnitellaan kunkin yrityksen tarpeiden mukaisesti. Myös etätapaaminen on mahdollinen. Jätä yhteystietosi ja toiveesi sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Yrityslähettiläämme ottavat sinuun yhteyttä sopiakseen vierailun ajankohdasta ja sisällöstä. Voit myös itse tehdä varauksen suoraan yrityslähettiläiden varauskalenteriin. Koska yrityslähettiläät ovat opiskelijoita, vierailut ovat mahdollisia vain lukukausien aikana, syyskuusta huhtikuuhun.

 

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö ja yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen yrityslahettilaat [at] tuni.fi (yrityslahettilaat[at]tuni[dot]fi) tai täytä yhteydenottolomake.

Vaihtoehtoisesti voit varata sopivan tapaamisajankohdan varauskalenterista.

 

Yhteyshenkilöt

Tutustu myös muihin yhteistyömuotoihin

Tampereen korkeakouluyhteisö tarjoaa yrityksille ja yhteisöille monipuolisia mahdollisuuksia kehittämis- ja tutkimus- ja innovaatioyhteistyöhön.