Hyppää pääsisältöön
Opiskelijat ja yritykset tekevät yhteistyötä

Teetä opinnäyte-, harjoitus tai projektityö

Teettämällä opiskelijalla opinnäytetyö-, harjoitus- tai projektityön saat käyttöösi uusinta tietoa, lisäresurssia tekemättömään työhön tai mahdollisesti uuden osaajan organisaatioosi. Ensisijainen tapa löytää tekijä työlle on ilmoittaa avoimista paikoista JobTeaser-palvelussa. Huomaathan, että yliopistolla ja ammattikorkeakoululla on erilliset ohjeet palvelun käytölle.

JobTeaser-palvelu työnantajille Tampereen ammattikorkeakoulussa

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden harjoittelupaikat julkaistaan pääasiassa JobTeaser-palvelussa. Ensimmäistä ilmoitusta jättäessäsi luot tilin palveluun. Palvelun käyttö on maksutonta.

JobTeaser-palvelu työnantajille Tampereen yliopistossa

JobTeaser-palvelun kautta tavoitat niin opiskelijat kuin myös vastavalmistuneet maisterit ja diplomi-insinöörit. Ensimmäistä ilmoitusta jättäessäsi luot tilin palveluun. Palvelun käyttö on maksutonta.

Mikä on opinnäytetyö?

Opinnäytetyö on tutkintoon sisältyvä, rajatusta aiheesta laadittu julkinen opinnäyte, jonka aihe voi tulla yritykseltä tai organisaatiolta. Opinnäytetyöt voivat olla erilaisia käytännön työelämän selvitys-, suunnittelu-, valmistus- ja kehittämistehtäviä. Teettämällä opinnäytetyön saat käyttöösi uusinta tietoa, lisäresurssia tekemättömään työhön tai mahdollisesti uuden osaajan organisaatioosi.

Opinnäytetyö tehdään seuraavissa tutkinnoissa:

Ammattikorkeakoulussa

  • ammattikorkeakoulututkinto (AMK) ja ylempi ammattikorkeakoulututkinto (YAMK)

Yliopistossa

  • kandidaatin tutkinto, maisterin tutkinto, diplomi-insinöörin tutkinto, arkkitehdin tutkinto ja tohtorin tutkinto

Yhteistyöalustat yhdistävät yrityksiä ja opiskelijoita

Korkeakouluyhteisössämme toimivat yhteistyöalustat tarjoavat kontakteja eri alojen opiskelijoihin. Voit löytää opinnäyte-, harjoitus- tai projektityön tekijän, löytää yritykseesi osaavan harjoittelijan tai uuden työntekijän.

Ota sähköpostitse yhteyttä urapalveluihimme, autamme eteenpäin.
Tampereen ammattikorkeakoulu: urapalvelut.tamk [at] tuni.fi (urapalvelut[dot]tamk[at]tuni[dot]fi)
Tampereen yliopisto: urapalvelut.tau [at] tuni.fi (urapalvelut[dot]tau[at]tuni[dot]fi)