Hyppää pääsisältöön
Löydä osaaja

JobTeaser-palvelu työnantajille Tampereen yliopistossa

Kuvaus

Työnantajana voit tarjota työ-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja Tampereen yliopiston opiskelijoille ja vastavalmistuneeille. Avoimista paikoista voit ilmoittaa maksutta JobTeaser-palvelussa.

 

Kenelle

Yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat rekrytoida uusia osaajia ja saada näkyvyyttä Tampereen yliopiston opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden keskuudessa.

 

Miten toimitaan

Kohdenna ilmoituksesi JobTeaser-palvelussa haluamillesi hakijakandidaateille

Tavoitat yhden tietyn yliopiston tai useamman suomalaisen yliopiston opiskelijat, kun valitset Yliopistojen yhteisen työnvälitystilin.

  • Luo ensimmäistä kertaa palvelua käyttäessäsi oma JobTeaser-rekrytointitilisi
  • Jatkossa kirjaudut rekrytointitilillesi omilla tunnuksillasi

Tampereen yliopiston lisäksi JobTeaser-palvelun ovat ottaneet käyttöönsä Aalto-yliopisto, Hanken School of Economics, Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, LUT yliopisto, Turun yliopisto ja Åbo Akademi.

Jos haluat kohdentaa ilmoituksesi vain Tampereen yliopiston opiskelijoille, valitse Tampereen yliopiston työntantajatili. Sen kautta voit julkaista vain Tampereen yliopiston opiskelijoille kohdennettuja työpaikkailmoituksia sekä tapahtumailmoituksia.

Luo työnantajaprofiili ja tee yritystäsi tunnetuksi

Voit helposti luoda yrityksesi oman työnantajaprofiiilin, joka vahvistaa näkyvyyttänne ja tunnettuuttanne potentiaalisten hakijoiden keskuudessa. Työnantajaprofiilissa voit kertoa Tampereen yliopiston opiskelijoille ja alumneille yrityksesi toiminnasta, arvoista, rekrytointikäytännöistä tai etsimästänne osaamisesta. Profiilin voi lisätä myös videoita. 

Autamme alkuun profiilin luomisessa

Mikäli näkyvyys JobTeaser-työnantajaprofiilin muodossa kiinnostaa, urapalvelut.tau [at] tuni.fi (ota sähköpostitse yhteyttä Tampereen yliopiston urapalveluihin).

Jos organisaatiollanne on jo rekrytointitili Tampereen yliopiston JobTeaser-palvelussa, sitä kannattaa käyttää aina työpaikkojen julkaisemisessa. Näin ajankohtaiset työpaikkailmoituksenne nousevat opiskelijoiden näkymään myös omassa työnantajaprofiilissanne.

 

Ota yhteyttä

JobTeaser-palvelu on käytössä koko Tampereen korkeakouluyhteisössä, mutta Tampereen yliopistolla ja Tampereen ammattikorkeakoululla on toistaiseksi käytössä omat tilit työnantajille.

Kysythän tarvittaessa sähköpostitse lisätietoa

urapalvelut.tau [at] tuni.fi (Tampereen yliopiston urapalvelusta)class="animated-url-link"
Tampereen ammattikorkeakoulun urapalveluista

Katso myös: JobTeaser-palvelu työnantajille Tampereen ammattikorkeakoulussa

Myös opiskelijoiden killat ja ainejärjestöt välittävät rekrytointi-ilmoituksia opiskelijajäsenilleen, kukin oman käytänteensä mukaisesti. Tiedustele yhteistyömahdollisuuksia.

Löydä sopiva kilta/ainejärjestö

 

Yhteyshenkilöt

Koneellisesti kaiverretty korkeakouluyhteisön tunnus

Tutustu myös muihin yhteistyömuotoihin

Tampereen korkeakouluyhteisö tarjoaa yrityksille ja yhteisöille monipuolisia mahdollisuuksia kehittämis- ja tutkimus- ja innovaatioyhteistyöhön.