TAMK international

Kansainvälinen TAMK

Työmarkkinat ovat tulevaisuudessa entistä globaalimmat. Sekä TAMKin opiskelijoilla ja että henkilöstöllä on erinomaiset mahdollisuudet kansainvälistyä laajaa kv-verkostoamme hyödyntäen. TAMK on kansainvälisesti houkutteleva yhteistyökumppani, ja kansainvälinen toimintamme on moniulotteista sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti.

Verkostoyhteistyö

Ota yhteyttä

Palvelemme kaikissa kysymyksissä, jotka liittyvät TAMKin kansainväliseen yhteistyöhön ja liikkuvuuden hallinnointiin:
international.tamk [at] tuni.fi

Koulutusta koskevissa asioissa palvelee TAMKin hakijapalvelut:
hakijapalvelut.tamk [at] tuni.fi

Kansainväliset palvelut

Strategiset kumppanuudet ja partnerikorkeakoulut

Kirsi Jokipakka, Kansainvälisten asioiden päällikkö

Koulutusvienti

Koulutusvienti on TAMKin kansainvälistä liiketoimintaa. Koulutamme ja konsultoimme kansainvälisiä ryhmiä maailmalla, Tampereella ja tietenkin verkossa. TAMK Global Education vastaa kansainvälisen myytävän koulutuksen kehittämisestä ja myynnistä. Koulutusvienti tarjoaa TAMKille ja sen yhteistyökumppaneille rajattomat mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä nopeasti uudistuvassa maailmantaloudessa.

Carita Prokki, johtaja

Lue lisää koulutusviennistä

Kansainväliset projektit

TAMKin kansainväliset verkostot sekä tutkimus- ja kehityshanketoiminta avaavat yhteistyökumppaneillemme luontevan ja luotettavan väylän kansainvälistymiseen, olipa se sitten uusien kumppanuuksien muodostamista tai avauksia kansainvälisille markkinoille. Autamme paikallisia yrityksiä mukaan kansainvälisiin projekteihin.

Perttu Heino, tutkimusjohtaja