Hyppää pääsisältöön

Educoach

Tampereen yliopisto
Sähköpostiosoitekehityosaajana [at] tuni.fi

Kuvaus

Coaching on monipuolisesti sovellettu ja ajattelun kehittämistä tukeva menetelmä, joka on arvostettu ja laajaa suosiota kerännyt väline esimerkiksi oman johtajuuden kehittämisessä.  

Me uskomme siihen, että coaching toimii aina. Tämän ajatuksen pohjalta olemme kehittäneet sinua ja tiimiäsi varten educoaching-palvelun. Palvelun kautta haluamme tukea sinua oman tai tiimisi tämänhetkisen osaamisen sekä sen kehittämistarpeiden tunnistamisessa.

Educoach auttaa sinua nykyosaamisesi tunnistamisessa ja kuvaamisessa sekä yksilöllisten osaamistavoitteidesi määrittelyssä. Lisäksi Educoach auttaa sinua löytämään tavoitteitasi vastaavat koulutukset tai muut osaamisen kehittämisen ratkaisut.

Educoaching-prosessin perusvaiheet ovat:

  1. Omien vahvuuksien ja nykyosaamisen tunnistaminen
  2. Kehittymistarpeiden ja osaamistavoitteiden tarkentaminen
  3. Oppimisen keinojen valinta
  4. Oppimisprosessin arviointi
Educoach prosessin kuvaus kuvana.

Educoaching-prosessin omistaja olet sinä, joten prosessin sisältö ja kesto täsmennetään omien tarpeittesi ja toiveittesi pohjalta. Autamme sinua piirtämään itsellesi osaamiskartan, jonka avulla voit suunnistaa eteenpäin yksilöllisellä oppimisen polullasi.

Educoaching tiimin kehittämisessä

Educoaching toimii mainiosti myös kokonaisen tiimin osaamisen arvioinnissa ja kehittämisessä. Silloin lähtökohtana arvioinnille ovat tiimin tavoitteet sekä toimintasuunnitelma. Miten tiimin nykyiset osaamiset auttavat sitä kohti tavoitteitaan ja mitä uutta osaamista se tarvitsee? Autamme sinua tiiminvetäjänä tunnistamaan tiimisi kokonaisosaamisen sekä määrittelemään sen osaamistavoitteet.

Tiimien osaamispääoma ja osaamisen kehittymisen käytännöt näyttelevät keskeistä roolia. Tunnistatko sinä oman ja tiimin jäsentesi osaamisen? Onko teille muodostunut yhteisesti sovittu tapa ohjautua yhdessä tarvittavaan suuntaan?

Lue lisää tiimin osaamisen kehittämisestä

 

Ota yhteyttä

Yhden Educoaching-tapaamisen kesto on keskimäärin 1,5 tuntia. 

Kysy lisää yhteyshenkilöiltä ja varaa aika Educoaching-tapaamiseen.
Voit myös jättää yhteydenottopyynnön täyttämällä alla olevan lomakkeen, niin olemme sinuun yhteydessä!

Educoach yhteydenottolomake

 

Yhteyshenkilöt