Hyppää pääsisältöön

Opintosuunnistus

Opintosuunnistus on tapahtuma, jossa opiskelijat saavat tietoa vapaasti valittavia opintoja koskevien pohdintojensa tueksi. Paikalla on tiedekuntien ja tutkinto-ohjelmien edustajia ja myös muita toimijoita kertomassa vapaasti valittavien opintojen mahdollisuuksista ja vastailemassa opiskelijoiden kysymyksiin. Opintosuunnistus järjestetään lukuvuosittain.

Vapaasti valittavien opintojen valitseminen osaksi omia tutkinto-opintoja on tärkeä päätös. Opintosuunnistus-tapahtumassa sinulla on loistava tilaisuus saada tietoa sinua kiinnostavien vapaasti valittavien opintojen sisällöistä ja niiden antamasta asiantuntemuksesta ja osaamisesta.

Opintosuunnistus lukuvuonna 2023-2024

Lukuvuoden 2023-2024 tapahtuma järjestettiin 12.-13. maaliskuuta 2024 Opintosuunnistus-messuina Hervannan ja keskustan kampuksilla. Kiitoksia osallistuneille!

Tietoa vapaasti valittavien opintojen tarjonnasta saat vuoden ympäri Opiskelijan oppaan Vapaasti valittavien opintojen tarjonta -sivulta. Jos vapaasti valittavat opinnot mietityttävät, voit myös hakeutua ohjaukseen - ks. Ohjaustahot ja yhteystiedot.

Kysymyksiä Opintosuunnistus-tapahtumasta? Ota yhteyttä Elisa Sinikallioon (elisa.sinikallio [at] tuni.fi) ja Sanna-Mari Mertaniemeen (sanna-mari.mertaniemi [at] tuni.fi).

Alta löydät myös vuoden 2022 tapahtumassa Opintojen suunnittelu -sessiossa kysyttyjä kysymyksiä vapaasti valittavien opintojen suunnittelusta sekä niiden vastauksia.

Julkaistu: 20.5.2020
Päivitetty: 19.3.2024