Hyppää pääsisältöön

Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Mallilukujärjestys, opintojen suunniteltu eteneminen ja malliajoitus

Tampereen yliopisto

Tutkinto-ohjelmat ovat tehneet opintojesi suunnittelun tueksi mallilukujärjestykset tai ehdotuksen opintojen suunnitellusta suorittamisjärjestyksestä. Ehdotus opintojen suunnitellusta suorittamisjärjestyksestä löytyy alta, ja mahdollisesti tieto on viety Sisun malliajoitukseen.  

Sisussa tutkinto-ohjelmaasi mahdollisesti tehty malliajoitus löytyy Ajoitus-valikon vasemmasta reunasta. Valitsemalla avautuvasta sivuvalikosta ”Ota käyttöön”, osa opintojaksoista asettuu aikajanalle sen mukaan, miten tutkinto-ohjelman vastaavat ovat ne suunnitelleet suoritettavaksi. Vapaasti valittavat ja malliajoitukseen kuulumattomat opintojaksot on kuitenkin yhä sijoitettava itse. Huomioithan, että malliajoitus on tehty opintojaksotasolla, ja mahdolliset useat toteutukset eivät näy valmiissa malliajoituksessa.  

Jos sijoitat opintoja aikajanalle ilman malliajoitusta, järjestelmä ei varoita, vaikka kyseistä opintojaksoa ei järjestettäisi valitsemasi periodin aikana. Opetusaikataulut pitää siis tarkastaa opetustarjonnasta erikseen.   

Alta löydät oman ohjelmasi mallilukujärjestyksen, jos sellainen ohjelmallasi on. 

Julkaistu: 25.2.2019
Päivitetty: 7.6.2023