Hyppää pääsisältöön
Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Mallilukujärjestys, opintojen suunniteltu eteneminen ja malliajoitus

Osassa tutkinto-ohjelmista on käytössä mallilukujärjestys tai ehdotus opintojen suunnittelusta suorittamisjärjestyksestä. Ne toimivat opintojesi suunnittelun tukena. Tutkinto-ohjelmien mallilukujärjestykset löytyvät tältä sivulta.

Malliajoitus Sisussa

Mallilukujärjestys tai ehdotus opintojen suunnitellusta suorittamisjärjestyksestä on voitu viedä Sisun malliajoitukseen. Malliajoitus löytyy Ajoitus-näkymän vasemmasta reunasta. Klikkaa Malliajoitus-kuvakkeesta ja valitse Ota käyttöön. Opintojaksot asettuvat aikajanalle omassa tutkinto-ohjelmassasi tehdyn suunnitelman mukaisesti. Jos tutkinto-ohjelmallasi ei ole tehtynä malliajoitusta, valinta-avustimessa lukee “Malliajoituksia ei ole saatavilla.”.

Malliajoitukseen kuulumattomat opinnot sekä vapaasti valittavat opinnot on sijoitettava Ajoitus-näkymään itse. Tarkista näiden opintojen opetusaikataulut opetustarjonnasta ja sijoita ne oikeaan periodiin. Sisu ei varoita, vaikka sijoittaisit opintojakson sellaiseen periodiin, jossa opetusta ei järjestetä. Huomioi, että malliajoitus on tehty opintojaksotasolla, ja mahdolliset useat toteutukset eivät näy valmiissa malliajoituksessa.

Alta löydät oman tutkinto-ohjelmasi mallilukujärjestyksen, mikäli sellainen on tehty.

Julkaistu: 25.2.2019
Päivitetty: 10.6.2024