Hyppää pääsisältöön

Tietoisku-tiistai - 20.10. ProQuestin e-kirjapalvelu Ebook Central ja videotietokanta Academic Video Online

Julkaistu 7.10.2020
Tampereen korkeakouluyhteisö
InnoHEIs project offered summer internships for students
Tampereen yliopiston kirjaston käytetyimpiin kuuluvassa e-kirjapalvelussa Ebook Centralissa on laaja valikoima monitieteellistä kirjallisuutta, josta löytyy myös kattavasti kurssikirjoja. Academic Video Online -palvelu kokoaa yhteen monitieteisiä videoita eri aihealueilta dokumenteista luentoihin ja klassikoihin.

Liity mukaan WebEx-esittelyyn 20.10. klo 9.00 (vain englanniksi) oheisesta linkistä:   

Linkki intranet-tiedotteeseen, josta löydät tietoiskujen linkit ja tarvittavat salasanat.

Palvelu vaatii rekisteröitymisen, jonka jälkeen saat sähköpostia. WebExiä ei tarvitse ladata, riittää kun valitset vaihtoehdon ” Run a temporary application”. 

ProQuestin kirjapalvelu Ebook Central on monitieteinen, useiden eri kustantajien kirjoja sisältämä palvelu. Tietoiskussa kerrotaan mm. haun ja muistiinpanojen tekemisestä sekä jakamisesta, viittaamisesta, kirjan lukemisesta ja latausvaihtoehdoista. 

Academic Video Online tarjoaa yli 66 000 videota eri kaikilta tieteenaloilta akateemisen oppimisen ja opetuksen tueksi. Palvelu sisältää mm. dokumentteja, haastatteluja ja luentoja. Videoita on mahdollista myös linkittää Moodleen. Tietoiskussa käydään läpi videoiden hakemista, jakamista, lainaamista ja videoklippien luomista. 

Lisätietoja: Tietoasiantuntija, Maarit Cederberg, maarit.cederberg [at] tuni.fi