Hyppää pääsisältöön

Tarvitsetko lisätukea tiedonhakuun? Tiedonhaun työpajoja opiskelijoille kesäkuussa

Julkaistu 27.5.2024
Tampereen korkeakouluyhteisö
TAMKin kirjastossa, hyllyjä, opiskelijoita. Kuva Joel Forsman.
Oletko jo suorittanut tutkintoosi kuuluvan tiedonhaun koulutuksen, mutta kaipaisit vielä lisätukea opinnäytteesi tiedonhakuun? Osallistu tiedonhaun työpajaan!  

Opiskelijoiden tiedonhaun työpajoissa  etsit ohjatusti opinnäytetyön tai muun tehtävän tausta-aineistoa, opit löytämään luotettavaa ja ajankohtaista tietoa ja kertaat tiedonhaun tekniikoita. Tiedonhaun työpajoihin voivat osallistua Tampereen ammattikorkeakoulun ja Tampereen yliopiston opiskelijat.   

Tiedonhaun etä- ja lähityöpajoja järjestetään torstaisin klo 15-16 ja perjantaisin klo 8.15-9.15. Katso tarkemmat päivämäärät täältä.  

Ilmoittaudu työpajaan viimeistään edellisen viikon maanantaina tästä linkistä.    

 

Kirjaston alakohtaisista oppaista löydät kattavat kokoelmat e-artikkeleita, e-kirjoja ja painettuja aineistoja alaltasi. Tiedonhaun opas tukee itseopiskelua. Löydät sieltä vinkkejä muun muassa hakusanojen ja tiedonlähteiden valintaan sekä hakutulosten arviointiin.   

E-aineistojen etäkäyttö Tampereen yliopiston tai ammattikorkeakoulun ulkopuolelta tapahtuu HAKA-kirjautumisella > valitse kotiorganisaatioksi Tampereen korkeakoulut - Tampere universities > käytä Tuni-tunnuksia.   

Lisätietoa: kirjasto [at] tuni.fi (kirjasto[at]tuni[dot]fi)