Hyppää pääsisältöön

Löydä lukemista uudesta rasisminvastaisesta teemakokoelmasta

Julkaistu 13.3.2024
Tampereen korkeakouluyhteisö
Punaisen Ristin rasisminvastaista viikkoa vietetään 18.–24.3.2024, tänä vuonna teemana on rasismiin puuttuminen. YK:n Kansainvälistä päivää rotusyrjinnän poistamiseksi on vietetty 21.3. jo vuodesta 1966.

Kirjaston tuoreesta Rasismia vastaan -teemakokoelmasta löydät valikoiman tietokirjallisuutta, kaunokirjallisuutta ja elämäkertoja. Linkki teemakokoelmiin löytyy Andor-hakupalvelun etusivulta.

Voit katsoa aiheeseen liittyviä dokumentteja ja elokuvia suoratoistopalvelu Kanopysta. Ohjeita elokuva- ja videopalveluiden käyttöön löydät e-aineisto-oppaasta. Muistathan myös Diversity, Equity & Inclusion -kokoelman, joka sisältää yli 20 000 e-kirjaa eri tieteenaloilta koskien tasavertaisuutta ja oikeudenmukaisuutta. Kirjat ovat käytettävissä Ebook Central -palvelussa.

Tutustu myös muihin kirjaston teemakokoelmiin, joista löydät mm. opinnäyte- ja menetelmäoppaita, kirjallisuutta mielen hyvinvoinnista ja valikoiman äänikirjoja. Kirjaston henkilökunta auttaa mielellään aineistojen käytössä.

Ehdota aiheita teemakokoelmiin ja anna palautetta: hankinta.kirjasto [at] tuni.fi (hankinta[dot]kirjasto[at]tuni[dot]fi)

Punaisen Ristin rasisminvastainen viikko
YK:n kansainvälinen päivä rotusyrjinnän poistamiseksi