Hyppää pääsisältöön

Hae FITechin syksyn kursseille!

Julkaistu 30.6.2023
Tampereen yliopisto
FITech-verkostoyliopisto tarjoaa tulevana syksynä jälleen runsaasti mielenkiintoista opiskeltavaa eri tarpeisiin. Haku kursseille on auki läpi kesän ja päättyy noin viikkoa ennen kunkin kurssin alkua.

Ensimmäiset kurssit käynnistyvät elokuussa, mutta kursseja alkaa myös myöhemmin pitkin syksyä. Lisäksi tarjolla on yhteensä yli 70 kurssia, joiden opiskelun voi aloittaa milloin tahansa ja suorittaa omaan tahtiin. 

Voit aloittaa alkeista uuden aiheen opettelun tai perehtyä johonkin paremmin tuntemaasi aiheeseen keski- tai syventävän tason kursseilla. Monet kurssit järjestetään joustavasti etäopintoina. 

Tutustu kaikkiin FITechin syksyn opintoihin FITechin verkkosivuilla

Osa ICT-kursseista maksuttomana tarjolla viimeistä kertaa 

Otathan huomioon, että FITech ICT -hankkeen alla olevat kurssit eivät tule hakuun keväälle 2024. Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) myöntämän rahoituksen ansiosta FITech ICT -kurssit ovat olleet muiden FITech-opintojen tavoin maksuttomia. Hankkeen rahoituskausi päättyy vuoden 2023 lopussa, mikä tarkoittaa, että hankkeen alla olevat kurssit ovat nykymuotoisina maksuttomia enää tämän vuoden ajan 31.12.2023 asti. 

Osa kursseista saattaa siirtyä muiden FITechin hankkeiden tarjontaan, mutta mikäli haluat varmistaa pääsyn jollekin tietylle kurssille, kannattaa se suorittaa tämän vuoden aikana.

Muiden hankkeiden (energiavarastointi, 5G-teknologia ja vetytalous) rahoituskaudet jatkuvat vielä tämän vuoden jälkeenkin. Myöskään FITech-verkostoyliopiston toiminta ei ole päättymässä.