Hyppää pääsisältöön

Ensimmäisessä yhteishaussa voi hakea teatterityöhön ja englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin

Julkaistu 7.1.2021
Tampereen yliopisto
viitekuvassa nuoren miehen kasvot
Kevään 2021 ensimmäinen korkeakoulujen yhteishaku käynnistyi 7. tammikuuta ja päättyy 20. tammikuuta klo 15.00. Tampereen yliopistossa voi hakea teatterityön koulutukseen sekä englanninkielisiin kandidaattikoulutuksiin.

Teatterityön koulutukseen voi hakea vain joka toinen ja joka kolmas vuosi. Teatterityön tutkinto-ohjelma on viisivuotinen näyttelijän ammattiin valmistava näyttelijäntaiteen koulutus, joka jakaantuu kolmivuotisiin kandidaatin opintoihin sekä kaksivuotisiin maisterin opintoihin.

Ensimmäisessä yhteishaussa on tarjolla kaksi englanninkielistä kandidaattiohjelmaa, joihin voivat hakea niin suomalaiset kuin kansainvälisetkin hakijat. Science and Engineering on poikkitieteellinen tutkinto-ohjelma, joka yhdistää tekniikan ja luonnontieteet kansainvälisessä opiskelijaympäristössä. Ohjelma koostuu kahdesta opintosuunnasta: Computing and Electrical Engineering sekä Natural Sciences and Mathematics.

Kestävän kaupunkikehityksen tutkinto-ohjelma Sustainable Urban Development on monitieteinen, kolmen tiedekunnan yhteinen ohjelma. Ohjelma muodostaa yhtenäisen kokonaisuuden, mutta se koostuu kolmesta opintosuunnasta, jotka ovat hallintotieteet, tekniikka ja yhteiskuntatieteet.

Englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin hyväksytyt opiskelijat saavat automaattisesti oikeuden sekä kandidaatin että maisterin tutkintoon johtaviin opintoihin.

Ohjelmiin haetaan Opintopolku.fi-palvelussa. Opinnot alkavat elokuussa 2021.

Lisätietoja

Yhteystiedot:
Tampereen yliopiston hakijapalvelut, hakijapalvelut.tau [at] tuni.fi, 0294 520 400 (ma-pe 12-14)