Hyppää pääsisältöön

EEBO ja Literature Online -tietokannat nyt ProQuest-käyttöliittymässä

Julkaistu 27.8.2019
Tampereen korkeakouluyhteisö
eebo_lion
Early English Books Online (EEBO) ja Literature Online (LION) –tietokannat ovat siirtyneet modernimpaan ja käyttäjäystävällisempään ProQuestin käyttöliittymään, jossa on mahdollisuus hakea tietoa myös useammasta ProQuest-tietokannasta yhtä aikaa.

Early English Books Online eli EEBO –tietokanta  sisältää englanninkielistä kirjallisuutta vuosilta 1470-1700. Aineisto kattaa Englannissa, Irlannissa, Skotlannissa, Walesissa ja englanninkielisessä Pohjois-Amerikassa ao. ajankohtana julkaistun kirjallisuuden. Vanha käyttöliittymä toimii vielä rinnakkain uuden kanssa vuoden 2019 loppuun saakka osoitteessa: https://libproxy.tuni.fi/login?url=http://eebo.chadwyck.com/. Lisätietoa EEBOsta ja käyttöliittymämuutoksesta saat ProQuestin EEBO-oppaasta.

Literature Online (LION)  on kirjallisuudentutkimuksen tietokanta, joka sisältää englanninkielistä runoutta, näytelmiä ja proosaa kokoteksteinä. Lisäksi tietokanta sisältää lehtiartikkeleita, elämäkertoja ja hakuteoksia. LIONista ja käyttöliittymämuutoksesta löydät tietoa ProQuestin LION-oppaasta.

EEBO ja LION löytyvät kirjaston tietokantalistalta. Etäkäytössä kirjaudu niihin tuni-tunnuksella.

Lisätietoja: hankinta.kirjasto [at] tuni.fi