Kokemuksia

Yrityksen johtamisen yliopistonlehtori Anna Heikkinen

varainhankinta_anna

Anna Heikkinen on kauppatieteiden tohtori ja dosentti, ja hän työskentelee yrityksen johtamisen yliopistonlehtorina ja vastuullisen liiketoiminnan maisteriohjelman vastuuopettajana johtamisen ja talouden tiedekunnassa. Annan tutkimus käsittelee kestävää ja vastuullista liiketoimintaa, kaupunkiluontoa, ilmastonmuutosta ja yritysten roolia yhteiskunnassa. Vapaa-ajalla Anna ratsastaa ja kerää sieniä.

Mitä tiedeyhteisö merkitsee Annalle:

- Tiedeyhteisö merkitsee minulle ensinnäkin tukea omalle tutkimukselle yhteisten tutkimusprojektien muodossa. Tutkimusyhteistyö monitieteisissä projekteissa tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia tarkastella yhteiskuntaa ja kestävää kehitystä kokonaisuutena. Toiseksi tiedeyhteisö merkitsee minulle akateemista vapautta, eli vapautta ajatella yhteiskunnan kiperiäkin kysymyksiä.

Tulevaisuus:

- Haluan edetä akateemisella uralla ja tällä hetkellä minulle tärkeää on saada projektirahoitusta oman tutkimusryhmän perustamiseen. Tavoitteena on tarkastella liiketoimintaa kestävän kehityksen tuottajana. Tavoitteenani on tuottaa arvostettua kansainvälistä tutkimusta ja edistää uraani sekä kehittää osaamistani kansainvälisten tutkijavierailujen avulla.

Henkilöprofiili tuni.fi-sivulla