Hyppää pääsisältöön

Työ- ja organisaatiopsykologian erikoistumiskoulutus

Tampereen yliopisto

Työ- ja organisaatiopsykologian erikoistumiskoulutus

Oletko oman alasi korkeakoulutettu ammattilainen ja kiinnostunut edistämään työelämän hyvinvointia? Haluatko olla vaikuttamassa työyhteisöjen tuottavuuteen ja osaamiseen? Työ- ja organisaatiopsykologian erikoistumiskoulutus antaa valmiuksia työelämän kehittämiseen psykologisen teoria- ja tutkimustiedon pohjalta. Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2025. Hakuaika täsmentyy myöhemmin.

Työelämässä on kasvava tarve työ- ja organisaatiopsykologiselle osaamiselle. Sen avulla voidaan edistää yksilöiden ja työyhteisöjen hyvinvointia, tuottavuutta ja uusiutumista kestävällä tavalla. Tampereen yliopisto tarjoaa yhteistyössä Psykonet-yliopistoverkoston kanssa laadukasta työ- ja organisaatiopsykologian erikoistumiskoulutusta, joka nojaa vahvaan tieteelliseen ja tutkimukselliseen perustaan.

Koulutuksessa saat valmiuksia toimia asiantuntijana työhyvinvoinnin edistämiseen ja organisaatioiden kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Monimuoto-opiskeluna toteutettava koulutus sopii jo alalla työskenteleville, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan.

Työ- ja organisaatiopsykologian erikoistumiskoulutus on laajuudeltaan 30 opintopistettä ja se suoritetaan työn ohessa kahdessa vuodessa. Voit osallistua koulutukseen, jos sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto esim. taloustieteistä, hallintotieteistä, sosiaalipsykologiasta tai kasvatustieteistä ja jos voit hyödyntää koulutuksen tarjoamaa osaamista työssäsi. Jos olet laillistettu psykologi, voit suorittaa opinnot laajempana Työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologikoulutuksena