Hyppää pääsisältöön

Työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologikoulutus

Tampereen yliopisto

Työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologikoulutus

Oletko laillistettu psykologi ja kiinnostunut edistämään työelämän hyvinvointia? Haluatko olla vaikuttamassa työyhteisöjen tuottavuuteen ja osaamiseen? Työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologikoulutus antaa sinulle itsenäisen erikoisasiantuntijan osaamisen ja valmiudet kehittää työelämää psykologisen teoria- ja tutkimustiedon pohjalta. Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2025. Hakuaika täsmentyy myöhemmin.

Työelämässä on kasvava tarve työ- ja organisaatiopsykologiselle osaamiselle. Sen avulla voidaan edistää yksilöiden ja työyhteisöjen hyvinvointia, tuottavuutta ja uusiutumista kestävällä tavalla. Tampereen yliopisto tarjoaa yhteistyössä Psykonet-yliopistoverkoston kanssa laadukasta työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologikoulututusta, joka nojaa vahvaan tieteelliseen ja tutkimukselliseen perustaan.

Työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologikoulutus antaa valmiudet toimia itsenäisenä erityisasiantuntijana työelämän hyvinvointia ja organisaatioiden toiminnan tuloksellisuutta edistävissä tehtävissä. Koulutuksen myötä osaat hyödyntää työ- ja organisaatiopsykologista tutkimustietoa. Koulutuksen aikana verkostoidut muiden alan asiantuntijoiden kanssa, ja koulutus vahvistaa jatkuvan asiantuntijana kehittymisen rutiineja.

Työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologikoulutus on laajuudeltaan 70 opintopistettä ja kestoltaan kolme vuotta. Jos olet laillistettu psykologi ja haluat syventää ja laajentaa osaamistasi sekä verkostojasi työ- ja organisaatiopsykologiassa, erikoispsykologikoulutus soveltuu sinulle. Erikoispsykologikoulutus tuottaa myös työterveyshuollon pätevyyden. Mikäli et ole laillistettu psykologi, sinulle soveltuu työ- ja organisaatiopsykologian erikoistumiskoulutus.