Sosiaali- ja terveysjohtamisen executive mba Riitta Luoto
Täydennyskoulutus

Sosiaali- ja terveys­johtamisen Executive MBA - Sote EMBA

Hyvinvoinnin johtajille

Maailma muuttuu. Niin muuttuu myös SOTE-johtaminen. Resurssit ovat rajalliset ja samalla vaaditaan laadukkaita palveluita. Sosiaali- ja terveysalan johtajan arki on tehty muutoksien hallinnasta sekä asiantuntijoiden ja verkostojen johtamisesta.

Sosiaali- ja terveysalan erityispiirteet huomioiva johtamiskoulutus syventää osallistujien liiketoiminta- ja henkilöstöosaamista.

Ohjelma laajentaa osallistujien näkemystä sosiaali- ja terveydenhuoltosektorin nykytilasta ja tulevaisuuden vaihtoehtoisista toimintamalleista kansainvälistyvässä ympäristössä.

Ylintä johtoa edustavat osallistujat saavat mahdollisuuden verkostoitua ja kehittää yhdessä koko toimialaa.

Ohjelmajohtaja Pasi-Heikki Rannisto kertoo Sosiaali- ja terveysjohtamisen Executive MBA (SOTE EMBA) johtamiskoulutuksesta.

Tämä koulutus on yksi EMBA Tampere –tuoteperheen seitsemästä EMBA-ohjelmasta. Tuoteperheen johtamisohjelmat tarjoavat aktiivisen ja monialaisen oppimisympäristön johtajana kehittymiseen ja organisaation johtamiseen. Tutustu muihin EMBA-ohjelmiimme ja valinnaisten opintojen tarjontaan.

Taidot ja oppimiskokemukset ovat minulle valtavan tärkeitä. Tunnistan nykyään hyvin johtajuuden roolin ja esimiestoiminnan ytimen. Työ on edellytysten luomista. On myös tunnistettava, milloin on kyse ihmisten ja milloin asioiden johtamisesta. Koulutus ei ratkaissut kaikkia ongelmia tai antanut vastauksia, mutta minulla on nyt paremmat edellytykset löytää ne itse.
Riitta Luoto: Oman roolin tunnistaminen tärkein antia
Alan ammattilaisille tarjoutuu usein tilaisuuksia kuunnella huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja, mutta harvoin heidän kanssaan pääsee keskustelemaan avoimesti ja reflektoimaan saatua tietoa suoraan omaan työhönsä.
Lue Tuire Sanniston kokemuksesta: Kehity johtajana sosiaali- ja terveysalalla
Nälkä lähti, mutta jälkiruokaa tekee vielä mieli... EMBA-koulutuksen jälkeen Minna Linna on jatkanut johtamisosaamisen kehittämistä EMBA-valinnaisten avulla.
Sote EMBA tarina: Minna Linnan opinnälkä kasvoi matkan varrella