Hyppää pääsisältöön

23.3.2023-31.3.2026

Hakuaika

17.3.2022-10.2.2023

28500,00 + alv 24 % (yht. 35340.00 €)

Kaupunki

Tampere

Opetuksessa käytettävät kielet

suomi

Koulutusala

Johtaminen, hallinto ja talous
Terveys ja hyvinvointi

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Opetustapa

Monimuoto-opetus

Opintojen taso

Muut opinnot

Hyvinvoinnin johtajille

Hyvinvoinnin johtaja! Tule mukaan Tampereen yliopiston Sote EMBA -koulutukseen syventämään johtamisosaamistasi ja kehittämään parempaa huomista.

Tule mukaan syventämään johtamisosaamistasi ja kehittämään parempaa huomista

Uusi aika on alkamassa Suomen sosiaali- ja terveydenhuoltosektorilla hyvinvointialueiden toiminnan myötä. Sote-ala tarvitsee osaavia ja laaja-alaista ymmärrystä omaavia johtajia ja asiantuntijoita, jotka kykenevät vastaamaan moninaisiin haasteisiin ja kehittämään toimintaa yhdessä verkostojen kanssa. Sosiaali- ja terveydenhuollon Executive MBA -koulutuksessa (Sote EMBA) saat tukea osaamisesi vahvistamiseen vaativia tehtäviä varten.

Koulutuksessa rakennat hyvinvoinnin huomista yhdessä muiden sote-alan asiantuntijoiden kanssa. Ympärilläsi on ryhmä, jonka kanssa voit käydä keskusteluja kaikista johtamiseen liittyvistä asioista, ja saada tukea johtajana toimimiseen ja kehittymiseen.

Tampereen yliopiston Sosiaali- ja terveysjohtamisen Executive MBA -koulutus tukee sote-alan johtajia kehittymään ja uudistumaan johtajina, jotka luovat hyvinvointia asiakkaille, omaan työyhteisöösi ja työhösi unohtamatta paikallista ja valtakunnallista näkökulmaa.

Esittelytilaisuudet

Järjestämme 2 koulutuksen esittelytilaisuutta, joissa kuulet sekä ohjelmasta että kokemuksista. Tilaisuudet järjestetään kätevästi verkossa. Lue lisää ja ilmoittaudu alta olevien linkkien kautta.

31.8.2022 klo 9.00 – 9:45

29.9.2022 klo 14:00 – 14:45

Tämä koulutus on yksi EMBA Tampere –tuoteperheen EMBA-ohjelmasta. Tuoteperheen johtamisohjelmat tarjoavat aktiivisen ja monialaisen oppimisympäristön johtajana kehittymiseen ja organisaation johtamiseen. Tutustu muihin EMBA-ohjelmiimme.

Riitta Luoto kuvassa lapsuusajan kuvansa kera. Kuvassa teksti johtajaksi kasvetaan.

Taidot ja oppimiskokemukset ovat minulle valtavan tärkeitä. Tunnistan nykyään hyvin johtajuuden roolin ja esimiestoiminnan ytimen. Työ on edellytysten luomista. On myös tunnistettava, milloin on kyse ihmisten ja milloin asioiden johtamisesta. Koulutus ei ratkaissut kaikkia ongelmia tai antanut vastauksia, mutta minulla on nyt paremmat edellytykset löytää ne itse.

Kehity johtajana sosiaali- ja terveysalalla

Alan ammattilaisille tarjoutuu usein tilaisuuksia kuunnella huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja, mutta harvoin heidän kanssaan pääsee keskustelemaan avoimesti ja reflektoimaan saatua tietoa suoraan omaan työhönsä.

Osaamisen kehittäjät -uutiskirje ja podcast

Haluatko kuulla toiminnastamme, uusista koulutuksista, tapahtumista sekä hankkeista? Tai kuunnella korkeakouluyhteisön ja työelämän eri aiheiden asiantuntijoiden haastatteluita?