Hyppää pääsisältöön
Sosiaali- ja terveysjohtamisen executive mba Riitta Luoto

Sosiaali- ja terveys­johtamisen Executive MBA - Sote EMBA

Tampereen yliopisto

Opintojen tavoitekesto

3 vuotta

Laajuus

80 opintopistettä

Toteutusaika

23.11.2023-31.10.2026

Hakuaika

17.3.2022-27.10.2023

Hinta

28500,00 + alv 24 % (yht. 35340,00 €)

Kaupunki

Tampere

Opetuksessa käytettävät kielet

suomi

Koulutusala

Johtaminen, hallinto ja talous
Terveys ja hyvinvointi

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Opetustapa

Monimuoto-opetus

Opintojen taso

Muut opinnot

Hyvinvoinnin johtajille

Hyvinvoinnin johtaja! Tule mukaan Tampereen yliopiston Sote EMBA -koulutukseen syventämään johtamisosaamistasi ja kehittämään parempaa huomista.

Myöhästyitkö hausta? Kysy lisää mahdollisuudesta osallistua koulutuksen vastaavalta.

Tule mukaan syventämään johtamisosaamistasi ja kehittämään parempaa huomista

Uusi aika on alkamassa Suomen sosiaali- ja terveydenhuoltosektorilla hyvinvointialueiden toiminnan myötä. Sote-ala tarvitsee osaavia ja laaja-alaista ymmärrystä omaavia johtajia ja asiantuntijoita, jotka kykenevät vastaamaan moninaisiin haasteisiin ja kehittämään toimintaa yhdessä verkostojen kanssa. Sosiaali- ja terveydenhuollon Executive MBA -koulutuksessa (Sote EMBA) saat tukea osaamisesi vahvistamiseen vaativia tehtäviä varten.

Koulutuksessa rakennat hyvinvoinnin huomista yhdessä muiden sote-alan asiantuntijoiden kanssa. Ympärilläsi on ryhmä, jonka kanssa voit käydä keskusteluja kaikista johtamiseen liittyvistä asioista, ja saada tukea johtajana toimimiseen ja kehittymiseen.

Tampereen yliopiston Sosiaali- ja terveysjohtamisen Executive MBA -koulutus tukee sote-alan johtajia kehittymään ja uudistumaan johtajina, jotka luovat hyvinvointia asiakkaille, omassa työyhteisössä sekä työssään unohtamatta paikallista ja valtakunnallista näkökulmaa.

Kiinnostaako EMBA-alumnien kokemukset?

Jos haluat kuulla EMBA-ohjelmaan osallistuneelta millaista opiskelu EMBAssa on tai miten he ovat valmistautuneet opintoihin, niin kysy koulutuksen yhteyshenkilöltä Taru Hakaselta lisää.


Tämä koulutus on yksi EMBA Tampere –tuoteperheen EMBA-ohjelmista. Tuoteperheen johtamisohjelmat tarjoavat aktiivisen ja monialaisen oppimisympäristön johtajana kehittymiseen ja organisaation johtamiseen. Tutustu muihin EMBA-ohjelmiimme.