SOTE EMBAn pääkuvassa hymyilevä mies katsoo kohti nojatessaan pöytään jonka toisella puolella kolme henkilöä juttelee
Täydennyskoulutus

Sosiaali- ja terveys­johtamisen Executive MBA - SOTE EMBA

Hyvinvoinnin johtajille

Maailma muuttuu. Niin muuttuu myös SOTE-johtaminen. Resurssit ovat rajalliset ja samalla vaaditaan laadukkaita palveluita. Sosiaali- ja terveysalan johtajan arki on tehty muutoksien hallinnasta sekä asiantuntijoiden ja verkostojen johtamisesta.

Sosiaali- ja terveysalan erityispiirteet huomioiva johtamiskoulutus syventää osallistujien liiketoiminta- ja henkilöstöosaamista.

Ohjelma laajentaa osallistujien näkemystä sosiaali- ja terveydenhuoltosektorin nykytilasta ja tulevaisuuden vaihtoehtoisista toimintamalleista kansainvälistyvässä ympäristössä.

Ylintä johtoa edustavat osallistujat saavat mahdollisuuden verkostoitua ja kehittää yhdessä koko toimialaa. Seuraava SOTE EMBA alkaa 23.-24.4.2020.

Tämä koulutus on yksi EMBA Tampere –tuoteperheen seitsemästä EMBA-ohjelmasta. Tuoteperheen johtamisohjelmat tarjoavat aktiivisen ja monialaisen oppimisympäristön johtajana kehittymiseen ja organisaation johtamiseen. Tutustu muihin EMBA-ohjelmiimme ja valinnaisten opintojen tarjontaan.

Nälkä lähti, mutta jälkiruokaa tekee vielä mieli... EMBA-koulutuksen jälkeen Minna Linna on jatkanut johtamisosaamisen kehittämistä EMBA-valinnaisten avulla.
Sote EMBA tarina: Minna Linnan opinnälkä kasvoi matkan varrella
Alan ammattilaisille tarjoutuu usein tilaisuuksia kuunnella huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja, mutta harvoin heidän kanssaan pääsee keskustelemaan avoimesti ja reflektoimaan saatua tietoa suoraan omaan työhönsä.
Kehity johtajana sosiaali- ja terveysalalla