Hyppää pääsisältöön
Nainen roikkuu kuntoilutelineessä ulkona.

Monialaisen kuntoutuksen ylempi tutkinto-ohjelma

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntoutuspalvelujen kehittäjäksi

Kuntoutuksen monialainen tutkinto-ohjelma antaa sinulle valmiudet asiantuntijatyöhön sosiaali-, terveys- ja kuntoutuspalvelujärjestelmässä.

Koulutustyyppi

Ylempi AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Bioanalyytikko (ylempi AMK)
Ensihoitaja (ylempi AMK)
Fysioterapeutti (ylempi AMK)
Kätilö (ylempi AMK)
Röntgenhoitaja (ylempi AMK)
Sairaanhoitaja (ylempi AMK)
Sosionomi (ylempi AMK)
Terveydenhoitaja (ylempi AMK)

Suunniteltu kesto

1,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

90 op

Kaupunki

Tampere

Kampus

TAMK Pääkampus

Opit hankkimaan ja tuottamaan näyttöön perustuvaa tietoa kuntoutuksen vaikutuksista ja vaikuttavuudesta terveyteen ja hyvinvointiin, työ- ja toimintakykyyn sekä osallistumisen mahdollisuuksiin. Opit arvioimaan kriittisesti kuntoutuspalvelujen kehittämistarpeita ja toimimaan palveluiden monialaisessa kehittämistyössä.

Tarkastelet kuntoutuspalveluja ja niiden kehittämistä asiakaslähtöisesti. Tunnet kuntoutusteknologiaa ja osaat hyödyntää monipuolisesti erilaisia kuntoutuksessa käytettäviä menetelmiä. Saat valmiuksia kansalliseen ja kansainväliseen verkostotyöhön ja monialaisten kuntoutusprosessien johtamiseen.

home-office_hands-only.jpg

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä vastuuopettaja Marja-Leena Lähteenmäkeen, marja-leena.lahteenmaki(at)tuni.fi. Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.