Hyppää pääsisältöön
Kokoustila

Liiketalouden tutkinto-ohjelma, Myyntiosaaminen

Tampereen ammattikorkeakoulu

B-to-B-myynnin asiantuntijaksi

Tähtää tulevaisuuteen – opiskele myyntityön osaajaksi ja kehittäjäksi.

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Tradenomi (AMK)

Suunniteltu kesto

3,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

210 op

Kaupunki

Tampere

Kampus

TAMK Pääkampus

Opiskelumuoto

Monimuotototeutus

Myyntiosaamisen tradenomina sinulla on ajantasainen perusosaaminen liiketalouden eri alueista. Kartutat erityisosaamista B-to-B myyntityössä sekä kansainvälisten toimintojen johtamisessa ja esimiestyössä. Osaat toimia monikulttuurisissa verkostoissa, työskentelet innovatiivisesti hyödyntäen digitaalisia toimintatapoja, osaat kehittää omaa sekä työyhteisösi osaamista.

Mahdollisia työtehtäviäsi ovat asiantuntijamyyjä, myyntitiimin esimies, myyntipäällikkö tai myyntijohtaja eri toimialoilla. Opintojen aikana saat vastauksen siihen, miten liiketoimintaa kehitetään digitaalisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Yritysprojektien, tapahtumien ja harjoittelun kautta luot omaa verkostoa yritysmaailmaan. Opiskelet yhdessä opiskelijatiimisi kanssa valmentajan tuella. Lähitapaamisia on kaksi päivää kuukaudessa (torstai, perjantai), lisäksi opiskelet verkossa ja itsenäisesti. Kansainvälisyys on osa opintojasi, ja voit tehdä harjoittelun ulkomailla tai lähteä vaihto-opiskelijaksi.

SAri Raikaa_TAMK_opiskelijatarina

Lue Sari Raikaan opiskelukokemuksista

Henkilökohtaisesti mulle parasta näissä liiketalouden opinnoissa on ollut se, että täällä tehdään tosi paljon käytännönläheisesti asioita, sanoo myyntiosaamista opiskeleva Arla. Katso videolta, mitä muuta Arla kertoo!

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä opinto-ohjaaja Eija Reunaseen (eija.reunanen(at)tuni.fi). Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.