Hyppää pääsisältöön

Liiketalouden tutkinto-ohjelma, Markkinointi- ja myyntiosaaminen

Tampereen ammattikorkeakoulu

Modernin markkinoinnin ja myynnin osaajaksi

Liiketalouden tutkinto-ohjelmasta valmistut tradenomiksi, jolla on ajantasainen perusosaaminen liiketalouden alalta sekä kartutat syvempää markkinoinnin ja B2B-myynnin erityisosaamista. Tradenomi-opintojen aikana sinusta kehittyy monipuolinen ja yhteistyökykyinen liiketalouden osaaja.

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Tradenomi (AMK)

Suunniteltu kesto

3,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

210 op

Kaupunki

Tampere

Opiskelumuoto

Monimuotototeutus

Opintojen aikana liiketalouden perusasiat ja uudistuvat toimintaympäristöt tulevat sinulle tutuiksi. Tämän lisäksi pääset syventämään osaamistasi käytännön työelämäyhteistyön, harjoittelun ja opinnäytetyön kautta. Opiskelu tapahtuu tiiviissä yhteistyössä liike-elämän kanssa. Kansainvälisyys on osa opintojasi, ja voitkin tehdä harjoittelusi ulkomailla tai lähteä vaihto-opiskelijaksi.

Monimuoto-opinnot koostuvat lähi- ja etäopiskelusta. Tapaamme yhteisesti kerran kuussa kahden peräkkäisen arkipäivän ajan. Opiskelet yhdessä opiskelijatiimisi kanssa ja saat tukea opintoihisi omalta valmentajaltasi.

Valmistumisen jälkeen olet taitava tiimityöskentelijä, joka osaa toimia monikulttuurisissa verkostoissa. Työskentelet innovatiivisesti hyödyntäen digitaalisia toimintatapoja ja osaat kehittää omaa ja työyhteisösi osaamista. Tradenomina voit toimia monipuolisissa asiantuntija- tai esihenkilötehtävissä. Myös kansainväliset työtehtävät ja yrittäjyys ovat mahdollisia.

Tutustu Arlan opiskelijatarinaan

Arla Vuohtoniemi valitsi TAMKin, koska hänen täältä valmistuneet ystävänsä olivat päässeet nopeasti kiinni työelämään. Parasta opinnoissa on se, että asioita tehdään niin käytännönläheisesti.

Jos myyntityö ja ihmisten parissa työskentely kiehtoo, suosittelen myyntiosaamisen opintoja ikään katsomatta. Kohtasin opinnoissani laajasti eri aloilta lähtöisin olleita ja aikuisiällä opintonsa aloittaneita huippuammattilaisia.

Koska ostoprosessi on nykyään entistä kompleksisempi ja siihen liittyy organisaatioissa myynnin lisäksi eri asiantuntijoita, tarvitaan myyntiosaamista organisaatioissa monissa eri asiantuntijatehtävissä. Opinnot mahdollistavat myös loistavan verkostoitumisen!

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä opinto-ohjaaja Eija Reunaseen (eija.reunanen(at)tuni.fi). Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.