mies ja kaksi naista keskustelevat
Täydennyskoulutus

Huippuryhmäksi – mutta miten?

Mietitkö, kuinka onnistua entistä paremmin yhdessä?

Johtaminen on tulosten aikaansaamista yhdessä muiden kanssa. Ammattiosaaminen pitää hallita, mutta kauaskantoiseen menestykseen tarvitaan myös paljon muuta.

Valmennuksessa perehdytään huippuryhmien johtamista koskeviin tutkimustuloksiin ja sovelletaan niitä osallistujien johtamien ryhmien kehityshaasteisiin ja tulostavoitteisiin.

Valmennus koostuu neljästä lähiopetuspäivästä, oman ryhmän toiminnan kehittämiseen tähtäävästä oppimistehtävästä sekä yhdestä yksilöcoaching-istunnosta.

Koulutuksen teemat ovat

  • Millainen on tutkimusten mukaan täydellisen tiimin resepti?
  • Miksi huippujoukkue onnistuu usein paremmin kuin joukko huippuja?
  • Mikä on vetäjän roolin, entä jäsenten?
  • Miten ryhmädynamiikka vaikuttaa yhdessä tekemiseen ja aikaansaamiseen?
  • Miten tunnistaa ja saada käyttöön jokaisen vahvuudet?
  • Miten saada jokainen antamaan parhaansa yhteisen hyvän eteen?

Kevään 2021 ryhmä on täynnä, varaa paikkasi 2022 valmennukseen!

HUOM!Koronavirustilanne määrittää opetustavan. Lähtöoletus on, että koulutus järjestetään lähiopetuksena, mutta tarvittaessa se voidaan toteuttaa myös etäopetuksena.


Tämä koulutus soveltuu EMBA Tampere- valinnaisiin opintoihin. EMBA Tampere -tuoteperheen johtamisohjelmat tarjoavat aktiivisen ja monialaisen oppimisympäristön johtajana kehittymiseen ja organisaation johtamiseen. Tutustu koko valinnaisten opintojen tarjontaan sekä EMBA-ohjelmiin.

Joukkueessa jokainen löytää oman paikkansa ja tietää mitä omassa roolissa toimiminen tarkoittaa. Se että on oman alansa huippuasiantuntija ei riitä, tarvitaan myös kykyä tehdä yhdessä ja taipua johdettavaksi. Mukana ei ole turisteja, jotka antavat muille pisteitä ja odottavat, että joku muu tekee jotakin. Jokainen on aidosti sitoutunut ja valmiina lennättämään hikeä joukkueen edestä.
Allianssi on organisaatioiden joukkueurheilua

Sinua saattaisi kiinnostaa myös