Hyppää pääsisältöön
Erikoistu haavahoidon asiantuntijaksi!

Haavahoidon asiantuntija -erikoistumiskoulutus

Tampereen ammattikorkeakoulu

Laajuus

30 opintopistettä

Toteutusaika

Syyskuu 2024 - toukokuu 2025

Hakuaika

26.2.2024-19.5.2024

Hinta

1 500 € (alv. 0%)

Kaupunki

Tampere

Opetuksessa käytettävät kielet

suomi

Koulutusala

Terveys ja hyvinvointi

Opetustapa

Monimuoto-opetus

Opintojen taso

Muut opinnot

Tule kouluttautumaan haavahoidon asiantuntijaksi terveysalan erikoistumiskoulutukseen.

Seuraava ryhmä aloittaa syksyllä 2024. Päivitämme tarkemmat tiedot syksyllä 2023. Haavahoito on kehittyvä ala ja edellyttää erikoisosaamista. Nykyaikaisiin haavahoidon menetelmiin, tuotteisiin ja tutkimusnäyttöön perustuva haavahoito nopeuttaa haavan paranemista, lyhentää hoitoaikaa ja vähentää potilaan kärsimystä. Koulutuksessa saat taitoa sekä oman että työyksikön ja organisaation haavahoidon osaamisen kehittämiseen näyttöön perustuen.

Koulutus on tarkoitettu jo työelämässä toimiville haavahoidon osaajille sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, kätilön, ensihoitajan, fysioterapeutin tai toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinnon tai aiemman opistoasteen tutkinnon suorittaneille. Lähihoitajan tutkinto ei riitä tähän koulutukseen pohjakoulutuksena. Tutkinnon lisäksi edellytämme koulutuksen osallistujilta riittäviä tietoja, taitoja ja kokemusta haavan hoidosta opintoja varten, ja kiinnostusta kehittää haavahoidon tietoperustaa.

Järjestämme seuraavan koulutuksen lukuvuonna 2024-2025. Koulutuksen laajuus on 30 opintopistettä. Opiskelu on monimuotoista, ja koulutus on suunniteltu työn ohessa suoritettavaksi.

Opiskelijamaksu on 1 500 € (alv. 0 %). Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa. Opiskelijamaksu laskutetaan kahdessa erässä.

Lisää käytännön tietoa löydät koulutuksen kuvauksesta.