Hyppää pääsisältöön

Haavahoidon asiantuntija -erikoistumiskoulutus

Tampereen ammattikorkeakoulu

Laajuus

30 opintopistettä

Toteutusaika

5.9.2024-15.5.2025

Hakuaika

26.2.2024-19.5.2024

Hinta

1 500 € (alv. 0%)

Kaupunki

Tampere

Opetuksessa käytettävät kielet

suomi

Koulutusala

Terveys ja hyvinvointi

Opetustapa

Monimuoto-opetus

Opintojen taso

Muut opinnot

Tule kouluttautumaan haavahoidon asiantuntijaksi terveysalan erikoistumiskoulutukseen.

Haavahoito on kehittyvä ala ja edellyttää erikoisosaamista. Nykyaikaisiin haavahoidon menetelmiin, tuotteisiin ja tutkimusnäyttöön perustuva haavahoito nopeuttaa haavan paranemista, lyhentää hoitoaikaa ja vähentää potilaan kärsimystä. Koulutuksessa saat taitoa sekä oman että työyksikön ja organisaation haavahoidon osaamisen kehittämiseen näyttöön perustuen.

Koulutus on tarkoitettu jo työelämässä toimiville haavahoidon osaajille sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, kätilön, ensihoitajan, fysioterapeutin, jalkaterapeutin tai toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinnon tai aiemman opistoasteen tutkinnon suorittaneille. Lähihoitajan tutkinto ei riitä tähän koulutukseen pohjakoulutuksena. Tutkinnon lisäksi edellytämme koulutuksen osallistujilta riittäviä tietoja, taitoja ja kokemusta haavan hoidosta opintoja varten, ja kiinnostusta kehittää haavahoidon tietoperustaa.

Koulutuksen laajuus on 30 opintopistettä. Opiskelu on monimuotoista, ja koulutus on suunniteltu työn ohessa suoritettavaksi.

Opiskelijamaksu on 1 500 € (alv. 0 %). Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa. Opiskelijamaksu laskutetaan kahdessa erässä.

Lisää käytännön tietoa löydät koulutuksen kuvauksesta.