Hyppää pääsisältöön
Naishenkilö varastotilassa.

Future Leadership Skills

Tampereen ammattikorkeakoulu

Laajuus

5-15 opintopistettä

Toteutusaika

1. Moduuli 27.1.-25.3.2023

Hakuaika

1.8.2022-10.1.2023

Hinta

Kaikki moduulit: 6900 € (ALV 0 %) / 8500 € ( sis. ALV 24 %) Yksittäiset moduulit: 2500 € (ALV 0 %) / 3100 € (sis. ALV 24 %)

Koulutusala

Johtaminen, hallinto ja talous
Kulttuuri ja kielet
Terveys ja hyvinvointi

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Opetustapa

Monimuoto-opetus

Opintojen taso

Muut opinnot

Kehity tulevaisuuden johtajana!

Future Leadership Skills -koulutus on uuden ajan johtamiskoulutus, jonka moduulit syventävät ymmärrystäsi omasta johtajuudestasi.

Future Leadership Skills -koulutus koostuu kolmesta moduulista joista voit omien tarpeidesi mukaan suorittaa joko yhden tai kaikki kolme. Kunkin moduuliin laajuus on 5 opintopistettä.

Ensimmäinen moduuli antaa sinulle eväitä itsesi johtamiseen. Moduulissa syvennytään aivoterveyden ja motivaation hallintaan. Toinen moduuli keskittyy motivoituneiden ja tehokkaiden tiimien rakentamiseen ja johtamiseen. Kolmannessa moduulissa reflektoimme, kuinka yhä monimutkaistuvammassa ja epävarmemmassa maailmassa tulisi johtaa kestävästi. Lisätietoja kunkin moduulin sisällöistä ja opetusajankohdista löydät pudotusvalikosta sivun alaosasta.

Koulutuksessa hyödynnetään pedagogisesti edistyksellistä ohjelmaa, jossa TAMKin vahvuudet yksilöllisestä oppimisesta yhdistyvät niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin tunnettuun tiimivalmennukseemme. Koulutuksen aikana osallistut interaktiivisille luennoille ja yhteisiin oppimistilaisuuksiin kerran tai kahdesti kuukaudessa. Tapaamiset ovat perjantaisin klo 12-18 ja lauantaisin klo 10-16 Tampereen ammattikorkeakoulun pääkampuksella. (Kuntokatu 3, Tampere)

Oppimistilanteissa harjoittelet omia aitoja case-tapauksia ja tilanteita yhdessä koulutuksen muiden osallistujien kanssa. Edistymistäsi tuetaan sekä yksilö- että ryhmävalmennuksella. Koulutuksen aikana koostat itsellesi johtamisen käsikirjan, johon keräät harjoituksista ja luennoiltasi itsellesi tarpeellisimmat työkalut oman johtajuutesi tueksi.

Moduulit

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Tree – Jatkuvan oppimisen palveluiden toiminta pitää sisällään täydennys- ja erikoistumiskoulutukset sekä koulutusviennin. Myös osaamisen kehittämisen palvelut, kuten coaching ja työyhteisön kehittämisen valmennukset ovat kiinteä osa toimintaamme.