Hyppää pääsisältöön
Projektiseurantalomake

Projektinhallinnan perusteet ja työkalut

Tampereen korkeakouluyhteisö
Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Kuvaus

Koulutuskokonaisuus tuottaa projektinhallinnan osaamista, joka vastaa kansallista IPMA C -tasoa. Koulutuksen perustana olevat projektijohtamisen standardit ovat ISO21500 ja PMBOK.
Projektinhallinnan perusteet ja työkalut -koulutus lisää valmiuksia suorittaa IPMA C -sertifikaatti. Sertifiointi ei kuitenkaan kuulu osaksi kokonaisuutta.

Räätälöimme kokonaisuuden aina yrityksen tai organisaation tarpeita vastaavaksi. Siinä huomioidaan asiakkaan omat projektinhallinnan mallit ja koulutuksen oppeja sovelletaan heti käytäntöön asiakkaan oikeiden projektien kautta.

Koulutuksen keskeisimmät hyödyt osallistujalle ovat:

  • perehtyminen yhteisiin ja kansainvälisesti standardoituihin toimintamalleihin ja työkaluihin
  • projektinhallinnan toimintatavat yhtenäistyvät
  • projektin hallinta ja johtaminen helpottuu, kun toimijoilla on yhteinen projektinhallinnan kehys ja termistö, joiden avulla yhteistä näkemystä tavoitteista, tehtävistä ja aikatauluista toteutetaan
  • yhtenäisten toimintatapojen avulla projektien laatu ja tuloksellisuus paranee
  • yhteistyö ja vuorovaikutus projektin eri osapuolten välillä helpottuu yhtenäisen projektiterminologian ja toimintamallien avulla

Koulutuksen sisältöä voidaan myös suunnata esimerkiksi seuraaviin teemoihin:

  • muutoksen johtaminen projektinhallinnan keinoin
  • projektitiimin johtaminen ja työkalut
  • projektinhallinta toimintaympäristön muutostilanteessa, esimerkiksi sote-uudistuksessa

Kohderyhmä

Projektipäälliköt, aliprojektien päälliköt sekä isojen projektien osallistujat ja vastuulliset. Kokonaisuus on suunnattu teollisuuden ja eri toimialoilla tietohallinnon projektien parissa työskenteleville, jotka työssään toteuttavat isoja valmistus-, toimitus- järjestelmä- tai kehitysprojekteja. Koulutus soveltuu myös kansainvälisessä projektiympäristössä työskenteleville.

Koulutus voidaan toteuttaa suomen- ja englanninkielisenä.

Toteutus

Koulutus toteutetaan organisaatiolle räätälöitynä monimuotototeutuksena. Koulutukseen sisältyy verkossa suoritettava itseopiskelukokonaisuus, joka koostuu mm. videoista, lukemistosta (kielinä suomi ja englanti), ja verkossa tehtävästä testistä.

Hinta

Koulutuksen hinta riippuu toteutuksen laajuudesta ja muodosta. Teemme yksilöllisen tarjouksen.


Tämä koulutuskokonaisuus sai alkunsa asiakkaiden tarpeista, johon lähdettiin kehittämään juuri heille sopivaa ratkaisua. Lue millainen matka tästä muotoutui!

 

Yhteyshenkilöt