Hyppää pääsisältöön

Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Opintotarjonnan selaaminen Opiskelijan oppaassa

Opetussuunnitelmat ja -tarjonta löytyvät opiskelijan oppaasta.

Opintotiedoissa voit selata erikseen opintojaksoja, opintokokonaisuuksia, tutkinto-ohjelmia ja koulutuksia. Järjestettävä opetus ja sen suodatusvaihtoehdot löytyvät opintojaksojen alta.

Opintojaksoille on useita suodattimia, joita käyttämällä voit helposti rajata mieleisesi joukon hakutuloksia. Suodattimet voi tyhjentää kokonaan klikkaamalla Tyhjennä suodatus -painiketta, tai yksittäin klikkaamalla nuolesta painikkeen oikealla reunalla (kuvassa numero 1). Suodattimien lisäksi hakutuloksia voi järjestää klikkaamalla hakutulosten yllä olevista otsikoista, esimerkiksi koodin tai nimen perusteella (kuvassa numero 2).

Periodisuodattimen käytössä on huomattava, että viides periodi loppuu oppaassa lukuvuoden vaihteeseen 31.7. ja ensimmäinen periodi alkaa 1.8. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi Tampere Summer School opinnot sijoittuvat ensimmäiseen periodiin (kuvassa numero 3).

Suodattimien alta voi myös valita, että opintojaksojen suoritustavat näkyvät jo hakunäkymässä (kuvassa numero 4). Valinnan avulla voit vertailla pienen hakutulosjoukon suoritustapoja suoraan hakunäkymässä. Opintojakson omalta sivulta löydät tarkemmat tiedot opintojaksosta sekä mahdollisista suoritustapojen suoritussäännöistä. Opetukseen ilmoittaudutaan Sisussa.

Opiskelijan oppaan opintotietonäkymän ohjekuva

Vastaavalla tavalla voit selata myös opintokokonaisuuksia ja niiden sisältämiä opintojaksoja, tutkinto-ohjelmia rakenteineen sekä koulutuksia, joihin eri tutkinto-ohjelmat kuuluvat.

Julkaistu: 8.8.2019
Päivitetty: 22.5.2023