
Projektit
Tutkimusyksikkö
Uusimmat julkaisut
Examining consumer food waste through grocery retailers’ customer data: Segments and practical implications
Närvänen, E., Mesiranta, N., Saarijärvi, H. & Nevalainen, J., heinäk. 2023, julkaisussa: INTERNATIONAL JOURNAL OF CONSUMER STUDIES. 47, 4, s. 1273-1290Tutkimustuotos: Artikkeli › Scientific › vertaisarvioitu
Framings of Food Waste: How Food System Stakeholders Are Responsibilized in Public Policy Debate
Mesiranta, N., Närvänen, E. & Mattila, M., 2022, julkaisussa: JOURNAL OF PUBLIC POLICY AND MARKETING. 41, 2, s. 144-161 18 SivumääräTutkimustuotos: Artikkeli › Scientific › vertaisarvioitu
Somevaikuttajat edistävät kiertotalousmuodin uusia kulutuskäytänteitä
Mesiranta, N. & Luukkonen, R., 14 jouluk. 2022, julkaisussa: Stipendiblogi, Liikesivistysrahasto.Tutkimustuotos: Muu verkkokirjoitus › General public
Somevaikuttajat oppaina kestävässä pukeutumisessa
Luukkonen, R. & Mesiranta, N., 23 marrask. 2022, julkaisussa: Politiikasta.fi. 23.11.2022Tutkimustuotos: Artikkeli › General public
Institutional work in food waste reduction: Start-ups' role in moving towards a circular economy
Närvänen, E., Mattila, M. & Mesiranta, N., 2021, julkaisussa: Industrial Marketing Management. 93Tutkimustuotos: Artikkeli › Scientific › vertaisarvioitu
Social Media Influencers Educating Consumers on Sustainable Fashion
Mesiranta, N., Närvänen, E., Luukkonen, R. & Kaivonen, I., 2021, Proceedings of the 52nd Annual Conference of the Association for Consumer Research (ACR 2021). Williams Bradford, T., Keinan, A. & Thomson, M. (toim.). Duluth, MN, s. 87-90 (Advances in Consumer Research; Vuosikerta 49).Tutkimustuotos: Konferenssiartikkeli › Scientific › vertaisarvioitu
Kohti kestävää kuluttamista: Materiaalitaju kuluttajien ja materiaalien aktiivisen suhteen hahmottajana
Janhonen, K., Mattila, M., Mesiranta, N., Kouhia, A., Autio, M. & Närvänen, E., 14 jouluk. 2020, julkaisussa: Alue & Ympäristö. 49, 2, s. 4-21Tutkimustuotos: Artikkeli › Scientific › vertaisarvioitu
Platform-based sustainable business models: reducing food waste in food services
Mattila, M., Mesiranta, N. & Heikkinen, A., 2020, julkaisussa: International Journal of Entrepreneurship and Innovation Management. 24, 4/5, s. 249-265Tutkimustuotos: Artikkeli › Scientific › vertaisarvioitu
Towards a circular economy in food consumption: Food waste reduction practices as ethical work
Lehtokunnas, T., Mattila, M., Närvänen, E. & Mesiranta, N., 2020, julkaisussa: JOURNAL OF CONSUMER CULTURE. 22, 1Tutkimustuotos: Artikkeli › Scientific › vertaisarvioitu
Consumer-Citizens as Leaders of Change : The Case of Food Waste
Närvänen, E., Mattila, M. & Mesiranta, N., 2019, Leading change in a complex world : transdisciplinary perspectives. Kangas, A. (toim.). Tampere: Tampere University Press, s. 263-280Tutkimustuotos: Luku › Scientific › vertaisarvioitu