Tampereen yliopiston kirjasto
Linna kirjasto

Käytä kirjastoasi

Tampereen yliopiston kirjasto on avoin tiedekirjasto, joka tukee palveluillaan opiskelua, opetusta ja tutkimusta Tampereen yliopistossa ja Tampereen ammattikorkeakoulussa.
Hae Andor-tietokannasta ulkomaiset artikkelit, aihehaut, e-kirjoja TuniLib korvaa entiset Tamcatin, Tutcatin ja TAMK Finnan. TAMKin opiskelija, hae TAMKin aineistot TuniLibistä.

Aukioloajat ja yhteystiedot

Tampereen yliopiston kirjasto palvelee kuudessa toimipisteessä Tampereella. Kirjaston tavoitat verkossa mm. chat-palvelussa ja sähköpostilla kirjasto@tuni.fi sekä palvelunumerosta 0294 520 900.

Aukioloajat ja yhteystiedot

Kirjastojärjestelmä uudistuu

Käytössä olevat erilliset asiakaskäyttöliittymät ja kaksi hakualustaa sulautuvat yhdeksi uudeksi Andor-palvelualustaksi, josta jatkossa löydät sekä itsepalvelutoimintosi että kaikki kirjaston tarjoamat aineistot, niin painetut kuin elektronisetkin

Käy tutustumassa tuleviin muutoksiin

Kirjaudu omiin tietoihisi

Uusi lainasi, tee varauksia ja päivitä omia tietojasi kirjautumalla TuniLib-tietokantaan Tuni-tunnuksellasi. 

Kirjaudu omiin tietoihisi

Avoin tiede ja tutkimus kirjastossa

Edistämme vastuullista ja avointa tiedettä tarjoamalla tukea avoimeen julkaisemiseen, tutkimusaineistojen hallintaan sekä vaikuttavuuden ja näkyvyyden seuraamiseen. Lisäksi yliopistossamme toimii Open Access-kustantamo Tampere University Press.

Oikopolkuja käytetyimpiin aineistoihin

Tutustu aineisto-oppaisiin

Verkkosivuston sisältö

Ajankohtaista