Hyppää pääsisältöön

Valokuvakeskus Nykyajassa visuaalisen journalismin opiskelijoiden ja TAMKin Fine Art -opiskelijoiden näyttelyt

Julkaistu 11.5.2023
Tampereen yliopisto
Uuden Maan Sanomien erikoisnumero.
Valokuvakeskus Nykyajassa on esillä visuaalisen journalismin opiskelijoiden Uuden Maan Sanomat: Reviiri -erikoisnumero sekä TAMKin Fine Art -opiskelijoiden Fragment-ryhmänäyttely 24.–28.5.2023.

Uuden Maan Sanomat: Reviiri -erikoisnumero 

Visuaalisen journalismin opiskelijoiden Uuden Maan Sanomat: Reviiri -erikoisnumero on kokeileva kuvareportaasilehti, joka on syntynyt valokuvaaja Touko Hujasen luotsaamalla reportaasikurssilla. Se koostuu yhdeksän maisteriopiskelijan töistä. Opiskelijat lähtivät rakentamaan reportaaseja kukin omista lähtökohdistaan. Tarkoitus oli venyttää ja koetella kuvareportaasin rajoja. Haahuilun ja sitkeän työstämisen jälkeen syntyi kaikkien yhteinen reviiri. 

Uuden Maan Sanomien Reviiri -erikoisnumeron tekijät:
Ville Maali, Anni Savolainen, Tatu Vornanen, Kim-Linda Nguyen, Sini Lukka, Laura Ukkonen, Carolina Husu, Hanna Maunuksela ja Juha-Pekka Huotari.

Lehden päätoimittaja on kuvajournalisti Touko Hujanen ja toimituspäällikkö yliopisto-opettaja Elias Lahtinen. 

 

Fragments 

Fragments on Tampereen ammattikorkeakoulun Media & Arts -tutkinto-ohjelman kuvataideopiskelijoista koostuvan ryhmän yhteisnäyttely, jonka kokoonpanoon kuuluvat Yu-Hsuan Yao, Aliisa Isohanni, Saija Kalliojärvi, Sami Sakari ja Riitta Santala-Köykkä. Esillä on sekä video- että valokuvatöitä, jotka kaikki käsittelevät ihmisen suhdetta ympäröivään maailmaan. Miten reagoimme sen muutoksiin ja miten voimme itse muuttaa sitä silloin, kun muutos on välttämätöntä? 


Valokuvakeskus Nykyaika
Kauppakatu 14, Tampere 


Yhteydenotot:
Elias Lahtinen
elias.lahtinen [at] tuni.fitarget="_blank"
+358504377618