Hyppää pääsisältöön

TAMKin valmistumisjuhla hybriditapahtumana

Tampereen ammattikorkeakoulu
SijaintiTAMK pääkampus, Kuntokatu 3/Teiskontie 33, 33520 Tampere
Juhlasali
Ajankohta26.5.2023 7.00–10.00
PääsymaksuMaksuton tapahtuma
TAMKin kevään valmistumisjuhla pidetään perjantaina 26. toukokuuta pääkampuksella kello 10. Juhlaan voi osallistua myös streamin välityksellä.

Kevään valmistumisjuhla on yhteinen kaikille Tampereen ammattikorkeakoulusta tammi–kesäkuun aikana 2023 tutkintonsa suorittaneille.  

Kello 10 alkava juhlaohjelma kestää noin tunnin. Ohjelmaan kuuluu musiikkia, puheita sekä yhteistyökumppaneiden lahjoittamien stipendien julkistus. Juhlakahvit tarjoaa Campusravita heti juhlasalin tilaisuuden jälkeen.   

Tutkintotodistuksia ei enää jaeta juhlan yhteydessä, koska vuoden 2022 alusta TAMK on siirtynyt sähköisiin tutkintotodistuksiin.  

Ilmoittautumisaika live-juhlaan päättyi 11. toukokuuta 2023. Maksimi vierasmäärä on kaksi henkilöä per valmistunut/valmistuva opiskelija. Tarjoilun ja muiden järjestelyjen vuoksi juhlaan ovat tervetulleita vain ennakkoon ilmoittautuneet.   

Suora stream-lähetys on päättynyt.

Saapuminen kampukselle  

Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3/Teiskontie 33
33520 Tampere  

TAMKin pääkampus + kartta 

Pysäköinti juhlapäivänä on sallittu kaikilla TAMKin pääkampuksen merkityillä pysäköintipaikoilla, pois lukien numeroidut paikat. Maksullisia parkkipaikkoja löytyy mm. Taysin ja P-Kaupin pysäköintihalleista.  


Lisätietoja:

johdontuki.tamk [at] tuni.fi
opintotoimisto.tamk [at] tuni.fi   

 

Järjestäjä

Tampereen ammattikorkeakoulu

Lisätietoja

johdontuki.tamk@tuni.fi