Hyppää pääsisältöön

Pirkanmaalainen luonto ja kulttuuri tutuksi Eye on TAMK -viikon vieraille

Julkaistu 5.4.2022
Tampereen ammattikorkeakoulu
nuotio ja tuni-muki.
Eye on TAMK -viikko on käynnissä! Yli 130 kansainvälistä vierasta on saapunut Tampereelle. Tiedossa on loistavia ideoita ja vilkasta keskustelua Tampereen ammattikorkeakoulun pääkampuksella Kaupissa ja Mediapoliksella Tohlopissa.

Eye on TAMK 2022  

- Kaikki osallistujat vaikuttavat innokkailta oppimaan uutta ja kehittämään korkeakoulusektoria kansainvälisten kollegoiden kanssa. Tämän vuoden teema on kiinnostava ja ajankohtainen. Digitalisaatio on tullut jäädäkseen, kertoo asiakkuuspäällikkö ja Eye on TAMK -viikon projektikoordinaattori Kirsi Jokipakka TAMKin Liiketoiminta ja kansainvälisyys -yksiköstä.  

Viikon vieraat saavat saapuessaan kassin, josta löytyy nimilappu, lounasseteleitä kampuksen ravintoloihin ja vesipullo. Vesipullon voi täyttää uudelleen ympäri kampuksia olevilla vesipisteillä. Lue lisää Eye on TAMK -viikon ekologisuuslupauksesta täältä.  

Myös tamkilaiset voivat osallistua  

TAMKin työntekijät ja opiskelijat voivat osallistua ilman ennakkoilmoittautumista luennoille ja muuhun ohjelmaan, iltaohjelmaa lukuun ottamatta.  

Hybridiseminaari järjestetään keskiviikkona 6.4.2022. Sen teema on The power of digitalization in HEI. Seminaaria voi seurata paikan päällä TAMKin juhlasalissa tai etänä striimin kautta.  

Tampere tutuksi  

Tamperelaiset ovat tunnettuja vieraanvaraisuudestaan ja ystävällisyydestään. Kansainvälisten vieraiden kannattaa rohkeasti kysyä neuvoa, jos he eksyvät kaupungilla toimivasta ratikka- ja bussijärjestelmästä huolimatta.  

Vapaa-ajan ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia tutustua kaupunkiin. Maanantaina kahden tunnin bussikierros esittelee kaupungin historiaa, aarteita ja ainutlaatuisia piirteitä. Lisäksi järjestetään luontoretkiä puistoihin sekä metsiin. Vierailla on mahdollisuus käydä myös saunassa.  

- Haluamme tarjota kaikille viikon täydeltä vilkkaita keskusteluita, ainutlaatuisia kokemuksia, vapautta ja turvallisuutta. Suomihan on maailman onnellisin maa ja haluamme jakaa tämän kokemuksen osallistujien kanssa, sanoo TAMKin kansainvälisten asioiden suunnittelija ja Eye on TAMK -viikon koordinaattori Krista Merikoski.  

Lue lisää Eye on TAMK 2022 -viikosta.  

Teksti ja kuva: Dimitra Panopoulou-Huovila  

Tilaa TAMKin uutiskirje