Hyppää pääsisältöön

Palvelut työnantajille uudistuivat Tampereen yliopistossa

Julkaistu 25.11.2020
Tampereen yliopisto
Palvelut työnantajille uudistuivat Tampereen yliopistossa
Tampereen yliopiston Urapalvelut ovat uudistaneet työnantajille tarjottavia palveluita. Käytössä on uusi JobTeaser-palvelu, jonka avulla työnantajat tavoittavat opiskelijat ja vastavalmistuneet yhä monipuolisemmin.

Työnantajat voivat edelleen jättää työ- ja harjoittelupaikkailmoituksia maksuttomasti Tampereen yliopiston opiskelijoille ja vastavalmistuneille. 

Uudessa JobTeaserissä on mahdollista tarjota paikkaa yhdellä ilmoituksella useamman yliopiston opiskelijoille. Ilmoituksen jättäminen vaatii ensimmäisellä kerralla kirjautumisen palveluun.   

– JobTeaser-palvelu tarjoaa mahdollisuuden uudenlaiseen virtuaalisen näkyvyyteen työnantajaprofiilin muodossa. Virtuaalinen kampusnäkyvyys antaa keinoja kertoa organisaation toiminnasta ja uramahdollisuuksista myös poikkeusaikoina, kertoo suunnittelija Kaisa Niskanen Urapalveluista. 

JobTeaser-palvelua käyttävät Tampereen yliopiston lisäksi Aalto-yliopisto, Hanken, Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, LUT yliopisto, Turun yliopisto ja Åbo Akademi.  

Aarresaari-verkosto järjestää työnantajille esittelyjä JobTeaserin käytöstä 26.11.2020. Esittelyt tallennetaan.  

Suomeksi to 26.11. klo 13.00-13.30: https://aalto.zoom.us/j/67885785186

Englanniksi to 26.11. klo 14.00-14.30: https://aalto.zoom.us/j/67051792901  

*** 

Tampereen korkeakouluyhteisö kouluttaa osaajia monipuolisiin työelämän tarpeisiin. Tutustu lisää erilaisiin opiskelijayhteistyön mahdollisuuksiin. 

Kerromme Tampereen yliopiston Urapalveluissa mielellämme lisää: urapalvelut.tau [at] tuni.fitarget="_self"

Myös Tampereen ammattikorkeakoulu on ottanut JobTeaser-palvelun käyttöön. Toistaiseksi Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun palvelut toimivat erillisinä.

____________________________ 


JobTeaser-palvelun käyttö 

Kirjautumissivu: https://aarresaari.jobteaser.com/fi/recruiter_account/sign_in 

1) Kirjaudu palveluun yllä olevan linkin kautta ja luo tili. Tilin kautta hallinnoit omia ilmoituksiasi. Voit myös seurata ilmoituksiesi julkaisua yliopistoissa ja ilmoituksen saamia klikkausmääriä. Vanhat ilmoitukset arkistoituvat tilillesi.  

2) Ilmoita paikoista, valitse yliopisto(t)

Voit välittää yliopistoihin opiskelijoille ja vastavalmistuneille suunnattuja työ- ja harjoittelutyöpaikkoja sekä opinnäytetyöaiheita. Ohjeet auttavat sinua ilmoituksen laatimisessa. Lomakkeelta voit valita yliopistot, joille haluat ilmoituksesi kohdistaa.  

3) Vastaanota hakemukset

Hakemukset voit vastaanottaa haluamallasi tavalla, organisaatiosi omaan rekrytointijärjestelmään tai vaihtoehtoisesti omaan sähköpostiisi. Mikäli valitset sähköpostin, voit halutessasi myös käsitellä hakemuksia ja kommunikoida hakijoiden kanssa JobTeaser-tilisi kautta.