Opiskelija Mediapoliksen studiossa.

Medialle

Viestintäpalvelut auttaa mediaa löytämään asiantuntijoita haastateltaviksi ja tarjoaa valokuvia median käyttöön.

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopiston mediapalvelun puhelinnumero on 0294 520 800 ja sähköpostiosoite viestinta.tau [at] tuni.fi. Vastaamme tiedusteluihin arkisin kello 8–16.

Yliopiston viestinnän ja markkinoinnin henkilöstö

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulun mediapalvelun tavoittaa sähköpostitse osoitteessa viestinta.tamk [at] tuni.fi. Vastaamme tiedusteluihin arkisin kello 8–16.

TAMKin viestinnän ja markkinoinnin henkilöstö

Valokuvat

Valokuvia median käyttöön on saatavilla Mediapankin julkisesta galleriasta. Lisää kuvia voit kysyä osoitteista viestinta.tau [at] tuni.fi ja viestinta.tamk [at] tuni.fi.

Logomme

Logot ja niiden käyttöohjeet löydät kuvapankistamme.

Löydä asiantuntija

Etsitkö asiantuntijaa haastateltavaksi? Olemme koonneet samalle sivulle asiantuntijoitamme eri aihepiireistä aina koronapandemiasta sukupuolentutkimukseen ja kuntavaaleista sote-uudistukseen.

Tutustu asiantuntijoihimme

Havupuissa kasvaa raha

Mäntytukkeja.

Suomalainen metsä voi kasvavan puun määrällä mitattuna paksusti. Vahvan metsätalouden kääntöpuolena metsät ovat kuitenkin yksipuolistuneet.

Lue juttu: Havupuissa kasvaa raha

Kuunteleva tuki kannustaa

Perhe leipoo pipareita, äiti ojentaa lapselle sydänmuotin.

Painoon liittyvät haasteet periytyvät usein perheissä. Jos ymmärrämme vanhemman ajatukset ja kokemukset, voimme tarjota toimivampia apukeinoja elintapamuutokseen.

Lue juttu: Kuunteleva tuki kannustaa

Kiitti kun katsoit, käy follaamassa!

Maria Törhönen katsoo sormistaan tekemän ruudun läpi.

Tubettaminen, livestriimaus ja muu videosisällön tuottaminen ja jakaminen ovat uusia nykyajan digiammatteja, joissa rikkoutuvat työn ja huvin rajat.

Lue juttu: Kiitti kun katsoit, käy follaamassa!