Hyppää pääsisältöön
Opiskelija Mediapoliksen studiossa.

Medialle

Viestintäpalvelut auttaa mediaa löytämään asiantuntijoita haastateltaviksi ja tarjoaa valokuvia median käyttöön.

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopiston mediapalvelun puhelinnumero on 0294 520 800 ja sähköpostiosoite viestinta.tau [at] tuni.fi. Vastaamme tiedusteluihin arkisin kello 8–16.

Yliopiston viestinnän ja markkinoinnin henkilöstö

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulun mediapalvelun tavoittaa sähköpostitse osoitteessa viestinta.tamk [at] tuni.fi. Vastaamme tiedusteluihin arkisin kello 8–16.

TAMKin viestinnän ja markkinoinnin henkilöstö

Valokuvat

Valokuvia median käyttöön on saatavilla Mediapankin julkisesta galleriasta. Lisää kuvia voit kysyä osoitteista viestinta.tau [at] tuni.fi ja viestinta.tamk [at] tuni.fi.

Logomme

Logot ja niiden käyttöohjeet löydät kuvapankistamme.

Löydä asiantuntija

Etsitkö asiantuntijaa haastateltavaksi? Olemme koonneet samalle sivulle asiantuntijoitamme eri aihepiireistä aina koronapandemiasta sukupuolentutkimukseen ja kuntavaaleista sote-uudistukseen.

Tutustu asiantuntijoihimme

Korkeakouluyhteisön lehti Unit - tutkitun tiedon puolesta

Ikä ei ole este hyvälle elämälle

Vanhat ihmiset istuvat syntymäpäivien juhlapöydässä puiden alla.

Valtaosa 90-vuotiaista ja sitä vanhemmista on varsin tyytyväisiä elämäänsä, vaikka osa heistä kaipaakin arjessaan nykyistä enemmän apua.

Salainen sankaritiede venyy vaikka mihin

Pekka Pere hymyilee, katsoo kameraan ja pitelee Tilastotieteen sanasto -kirjaa.

Tilastotiede on tuottanut ihmiskunnalle huikeita tieteellisiä saavutuksia, voi pelastaa jopa syövältä ja on kaiken lisäksi hauskaa!

Tarjolla planetaarista lähiruokaa

Penkkiviljelmä, jossa kasvaa erilaisia hyötykasveja.

Suurin osa maailman ruoasta kulutetaan kaupungeissa, ja syöjien määrä kasvaa koko ajan. Jotta ravintoa riittäisi tulevaisuudessa kaikille, tarvitaan muutoksia.