Hyppää pääsisältöön

Kirjaston joulukalenteri 2022 tuo jälleen lukuvinkkejä vuoden pimeimpään aikaan

Julkaistu 30.11.2022
Tampereen korkeakouluyhteisö
Nainen istuu kuusen edessä ja pitelee käsissään jouluvaloja
Kirjaston asiantuntijat tuovat tänäkin vuonna valoa kaikkien joulun odotukseen virtuaalisen joulukalenterin muodossa. Tästä joulukalenterista et löydä makeaa suklaata tai kuvia hiippalakkisista tontuista, vaan saat joka päivälle vinkin hyvään lukukokemukseen! Kirjajoulukalenterimme aloittaa joulukuun alussa ja joka aamu jouluaattoon asti julkaisemme luettavaksenne uuden kirjavinkin.

Kirjaston joulukalenterin luukun löydät päivittäin aamuisin klo 8 Tampereen korkeakouluyhteisön intranetistä ja sen lisäksi kaikki kirjavinkit löytyvät kirjaston joulukalenterin verkkosivuilta: https://www.tuni.fi/fi/kirjasto/joulukalenteri. Tällä hetkellä sivulla on luettavissa vuosien 2020 ja 2021 joulukalenterien kirjoitukset, joten jos jokin juttu jäi aiemmin lukematta, niin ehdit vielä kertaamaan ennen tämän vuoden kalenterin alkua. Lisäksi kirjaston joulukalenterin 3 uusinta "kirjoitusluukkua" löytyvät aina myös kirjaston verkkosivujen etusivulta. 

Tervetuloa mukaan nauttimaan pienistä kirjavinkeistä ja odottamaan yhdessä joulun saapumista ja tämän vuoden 2022 loppua. 

Nauttikaamme yhdessäolosta, joulun valoista ja lämmöstä ja muistakaamme että lukemalla pääset aina siirtymään niin paikasta kuin ajastakin toisaalle - lukeminen kannattaa aina!

Hyvää joulua sinulle toivottavat kaikki Tampereen yliopiston kirjastolaiset!