Testamenttilahjoitukset

kuva-testamenttilahjoitukset

Lahja, jonka sinä päätät.

Maailmalla ja myös Suomessa yliopistojen tutkimus on saanut jo satojen vuosien ajan testamenttilahjoituksia, joilla on voitu edesauttaa merkittävästi yliopistojen tutkimusta ja koulutusta. Yliopiston ystävänä tai alumnina voit tukea Tampereen yliopiston tutkimusta ja koulutusta menestymään myös tulevaisuudessa.

Kyseessä voi olla pieni tai iso lahja tuleville sukupolville. Jälkeen jäänyt omaisuutesi tekee työtä haluamasi asian puolesta.

Millaista tutkimusta tai koulutusta haluaisit edistää?

Jos olet päättänyt tehdä testamenttilahjoitusmerkinnän tai muutoksen olemassa olevaan testamenttiin, voit keskustella myös meidän kanssa aiheesta. Ymmärrämme, että testamentti ja perintöasiat ovat hyvin henkilökohtaisia asioita, joten kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia.

Testamentin tekemisessä voi auttaa oma uskottu henkilö, asianajaja, pankki tai muu vastaava. Emme voi antaa testamenttilahjoituksessa lainopillisia tai varainhoitoon liittyviä neuvoja, mutta keskustelemme mielellämme sinun tai edustajasi kanssa aikomuksiisi sopivasta lahjoituskohteesta.

Testamentin tekeminen

Tampereen yliopiston tutkimusta tai koulutusta tukevan testamenttilahjoituksen voit osoittaa joko Tampereen yliopiston lahjoitusrahastoihin, Tampereen teknillisen yliopiston tukisäätiölle tai Tampereen Yliopiston Tukisäätiölle.

Vastaanottaessamme lahjoituksen perunkirjoituksen jälkeen, sitoudumme noudattamaan lahjoittajan testamentissaan määrittelemää tahtoa ja toteuttamaan sitä ajassa kestävällä tavalla.

Lue lisää siitä, kuinka lahjoittamalla olet mukana luomassa tieteellisiä läpimurtoja ja uutta osaamista