Hyppää pääsisältöön

Terveydenhoitaja (AMK), verkkopainotteinen muuntokoulutus 

Tampereen ammattikorkeakoulu

Terveydenhoitaja (AMK), verkkopainotteinen muuntokoulutus 

Tampereen ammattikorkeakoulussa (TAMK) alkaa uusi verkkopainotteinen muuntokoulutus terveydenhoitajaksi. Koulutus on tarkoitettu sairaanhoitajan, kätilön tai ensihoitajan ammattikorkeakoulututkinnon jo suorittaneille. Aiempi AMK-tutkinto (180 opintopistettä) huomioidaan, ja 60 opintopisteen terveydenhoitaja AMK -tutkinnon voi opiskella 1–1,5 vuoden aikana.

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Terveydenhoitaja (AMK)

Suunniteltu kesto

1,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

60 op

Kaupunki

Tampere

Kampus

TAMK Pääkampus

Opiskelumuoto

Monimuotototeutus

Terveydenhoitajan monipuolisessa ja kehittyvässä työssä edistät ja ylläpidät ihmisten ja yhteisöjen terveyttä, kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ehkäiset sairauksien syntymistä. 

Muuntokoulutus on verkkopainotteinen, ja opiskelussa hyödynnetään erilaisia virtuaalisia oppimisympäristöjä, verkko-oppimismenetelmiä ja viestintäteknologiaa. 

Teoriaopinnoissa opiskellaan itsenäisesti, tiimissä verkkoympäristössä ja reaaliaikaisesti verkkolähiopetuksessa. Opintoihin kuuluu kerran viikossa koko päivän verkkolähiopetustapaaminen. Tapaamisten lisäksi onkin hyvä varata riittävästi aikaa itsenäiseen opiskeluun ja tiimeissä tehtäviin oppimistehtäviin. Opiskelu vastaa noin 40 viikkotunnin työtä.   

Koulutus sisältää ohjattua harjoittelua yhteensä 30 opintopistettä. Harjoittelujaksot toteutuvat monipuolisissa, harjoittelujen teemojen mukaisissa, sinun varaamissasi harjoittelupaikoissa. Teemoja voivat olla esimerkiksi aikuisen ja ikääntyvän, työterveyshuollon, koululaisen/opiskelijan ja neuvolan terveydenhoitajatyö sekä terveydenhoitajatyön kehittäminen. 

Hoitotilanne