Hyppää pääsisältöön
Rakennustekniikka

Talotekniikan tutkinto-ohjelma, LVI-talotekniikka, monimuotototeutus

Tampereen ammattikorkeakoulu

Talotekniikan asiantuntijaksi

Talotekniikan insinöörinä olet tekemässä terveitä ja energiatehokkaita tulevaisuuden kiinteistöjä.

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Insinööri (AMK)

Suunniteltu kesto

4 vuotta

Koulutuksen laajuus

240 op

Kaupunki

Tampere

Kampus

TAMK Pääkampus

Opiskelumuoto

Monimuotototeutus

Talotekniikan monimuotototeutus keskittyy LVI-talotekniikkaan. Valmistut insinööriksi, jolle löytyy työpaikkoja kiinteistöjen lämmitys-, ilmanvaihto, ja vesiratkaisujen (LVI) suunnittelijoina, urakoinnin esimies- tai asiantuntijatehtävissä, laitevalmistuksessa ja -myynnissä, valvonta- ja viranomaistehtävissä sekä kiinteistöjen ylläpitotehtävissä. Voit syventyä yhteen osa-alueeseen tai kehittyä laaja-alaiseksi asiantuntijaksi. Voit myös ryhtyä yrittäjäksi.

Opit toteuttamaan teknisiä ratkaisuja, joilla erilaisissa kiinteistöissä luodaan terveellisiä ja toimivia olosuhteita, taataan turvallinen ja energiatehokas energian käyttö sekä toteutetaan älykkäitä automaattisia toimintoja. Talotekniikan insinöörinä työskentelet projektiryhmissä yhteistyössä rakentamisen eri osa-alueiden ammattilaisten kanssa.

Tutkinto-ohjelma sisältää kattavan paketin LVI- ja energiatekniikan opintoja, ja ne täyttävät alan suunnittelijapätevyyden koulutusvaatimuksen. Voit myös valita opintoja sähköisen talotekniikan, sähkötekniikan ja rakennustekniikan koulutuksesta tai Tampereen yliopiston tarjonnasta.