Musiikkiteatteri
Tutkinto-ohjelma

Musiikin tutkinto-ohjelma, Muusikko

Musiikkiteatterin moniosaajaksi

Musiikin tutkinto-ohjelmasta saat vahvan ydinosaamisen: erinomaisen taidon laulaa, tanssia ja toimia näyttelijänä.

Musiikin tutkinto-ohjelmassa valmistut musiikkiteatterin ammattilaiseksi. Ammattinimikkeesi on muusikko, mutta osaamisesi kattaa musiikkiteatterin korkeatasoisen osaajan ydintaidot: erinomaisen taidon laulaa, tanssia ja näytellä. Voit täydentää ja suunnata opintojasi oman kiinnostuksesi mukaan yhteismusisointiin, projektiopintoihin, musiikin teoriaan, historiaan tai muihin vaihtoehtoisiin opintoihin. Voit hyödyntää myös Tampereen korkeakouluyhteisön muita tarjolla olevia kursseja ja muokata näin tutkintoasi.

Valmistuttuasi pystyt toimimaan musiikkiteatterikentän moninaisissa tehtävissä teattereissa ja muissa musiikkiproduktioissa. Tehtäväkenttä on laaja ja voi vaihdella laulamisesta näyttelemiseen, tanssiin, säveltämiseen, sovittamiseen tai kuoron- ja orkesterinjohtoon. Opetus järjestetään TAMKin pääkampuksella.

Tutustu myös TAMK Musiikin sivuihin: Tietoa konserteista, produktioista ja henkilökunnasta

TAMKin Musiikkiteatterikoulutus on hakijoiden suuressa suosiossa
Lue juttu musiikkiteatteriopinnoista
TAMK Musiikin lehtorit Tuomas Turriago (piano) ja Sirkka-Liisa Kaakinen-Pilch (viulu) johdattavat videolla TAMK Musiikin upealle konsertti- ja harjoitusestradille, Tampereen Hämeenpuistossa sijaitsevaan Satamakadun saliin.
Haluan kommunikoida musiikin kautta
Tutustu Reetta Hakalan opiskelukokemuksiin
Jonne Valtonen uskaltaa tavoitella suuria unelmia
Tutustu säveltäjä Jonne Valtoseen Unit-lehden artikkelissa