Hyppää pääsisältöön

Muusikon tutkinto-ohjelma, musiikkiteatteri

Tampereen ammattikorkeakoulu

Aloita urasi musiikkiteatterin alalla

TAMK Musiikissa opiskelet huippuopettajien ja vierailevien alan kouluttajien ohjauksessa musiikkiteatterin ammattilaiseksi, musikaaliartistiksi.

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Muusikko (AMK)

Suunniteltu kesto

4 vuotta

Koulutuksen laajuus

240 op

Kaupunki

Tampere

Opiskelumuoto

Päivätoteutus

Koulutuksen ytimessä on vahva muusikkous ja kolmikärkiosaajuus musikaalilaulun, näyttelijäntaiteen ja tanssin alueilla.  

Pääset osaksi vireää ja luovaa opiskelijayhteisöä ja verkostoidut työelämän ja alan toimijoiden kanssa. Monipuolinen produktio- ja työelämäyhteistyömme kattaa useita eri toimijoita ja jo lähes koko Suomen ammattiteatterikentän. 

Tutkinto-ohjelmasta valmistuu musiikkiteatterin monipuolisia ammattilaisia. TAMKin tutkinto on ainoa korkeakoulutasoinen musiikkiteatterikoulutus koko maassa. 

Tutustu myös TAMK Musiikin sivuihin: Tietoa konserteista, produktioista ja henkilökunnasta

Musiikkiteatteriopiskelijat loistavat esiintymislavoilla ympäri Suomen

Opiskelijat esiintyvät ammattiteattereissa jo ensimmäisestä opiskeluvuodestaan lähtien. Harjoittelujaksot avaavat ovia myös tuleviin työpaikkoihin.

Tutustu musiikin harjoitusympäristöön

Lehtorit Tuomas Turriago (piano) ja Sirkka-Liisa Kaakinen-Pilch (viulu) johdattavat videolla katsojan TAMK Musiikin upeaan konsertti- ja harjoitusmiljööhön, Satamakadun saliin Tampereen Hämeenpuistossa.

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä Lehtori Hanna Hurskainen, hanna.hurskainen(at)tuni.fi. Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.