Hyppää pääsisältöön

Metsätalouden tutkinto-ohjelma, Virrat

Tampereen ammattikorkeakoulu

Metsien käytön moniosaajaksi

Metsätalousinsinöörinä olet metsänhoidon ja puunhankinnan käytännönläheinen asiantuntija.

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Metsätalousinsinööri (AMK)

Suunniteltu kesto

4 vuotta

Koulutuksen laajuus

240 op

Kaupunki

Virrat

Opiskelumuoto

Monimuotototeutus

Metsätalousinsinöörin tutkinto-ohjelmasta valmistut monenlaisiin metsäalan asiantuntija- ja esimiestehtäviin. Saat monipuolisen kuvan metsistä ekosysteeminä ja uusiutuvana luonnonvarana. Metsätalousinsinöörin keskeisiä osaamisalueita ovat metsien ja metsäluonnon hoito, puunhankinta, metsävaratiedon hallinta sekä metsänomistajien kanssa vuorovaikutuksessa toimiminen.

Opinnoissa saat valmiuksia myös metsien mittaukseen, arviointiin ja metsäsuunnitteluun, paikkatieto-osaamiseen sekä neuvonta-, markkinointi- ja liiketoimintaosaamiseen. Henkilökohtainen opintosuunnitelma mahdollistaa sen, että voit muokata omaa tutkintoasi omien tavoitteidesi mukaisesti. Opiskelemme paljon pienryhmissä. Metsäopiskelijoista hitsautuukin opintojen aikana sanavalmiita ja aktiivisia osaajia. Metsistä saatavien monenlaisten hyötyjen merkitys korostuu tulevaisuudessa, ja alan osaajille on kysyntää.

Tutustu myös: Metsätalousinsinööri (AMK) Tuomas Korhonen selvitti opinnäytetyössään Jukolan viestin luontovaikutuksia.

 

 

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä lehtori Ari Vanamoon, ari.vanamo(at)tuni.fi. Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.