Hevonen juoksee laitumella
Täydennyskoulutus

Käyttäytymisanalyysiperusteinen eläinkouluttajien koulutus

Hevonen juoksee laitumella

Haluatko syventää osaamistasi eläinten oppimisesta?

Työskenteletkö eläinten kanssa tai toimitko harrastustesi puolesta aktiivisesti eläinten parissa? Käyttäytymisanalyysiperusteinen eläinkouluttajien koulutus antaa sinulle valmiuksia kehittää osaamistasi tieteellisiä menetelmiä hyödyntäen.

Käynnistämme tammikuussa 2021 kolmannen käyttäytymisanalyysiperusteisen eläinkouluttajien koulutuksen. Koulutusohjelma on Suomessa ainoa laatuaan.

Yliopistollinen eläinkouluttajakoulutus on eläinten oppimisen tieteeseen ja käytännön kouluttamiseen syventävä koulutusohjelma, joka soveltuu monipuolisesti eläinalan ammattilaisille ja syventävää tietoa hakevalle harrastajalle. Koulutus tarjoaa osallistujille tiedot, taidot sekä ymmärryksen valitsemansa eläinlajin kouluttamiseen.

Opintojen laajuus on 20 opintopistettä ja koulutus kestää yhden vuoden. 


Haku koulutukseen on päättynyt 29.10.2020. Voimme 18.12.2020 asti kuitenkin vielä ottaa muutaman opiskelijan mukaan. Lisätietoja saat Erja-Leena Järvenpäältä.

Koulutusohjelma luotiin täyttämään tyhjiö, joka yliopistopohjaisen eläinkoulutuksen tarjonnassa oli. Koulutusohjelma on Suomessa ainoa laatuaan, ja se järjestetään jo kolmannen kerran. Arvoja ja sisältöä ohjaa eläinten kunnioittava ja eettinen kohtelu.

- Käytännössä koulutamme ihmisiä kohtelemaan eläimiä oikein ja opettamaan niitä parhaalla mahdollisella tavalla, tiivistää psykologian professori Martti Tuomisto.
Lue koko juttu: Tutkittua ja eettistä koulutusta eläinkouluttajille

Henkilöprofiili

Erja-Leena Järvenpää

asiakkuuspäällikkö
Työelämäyhteydet ja jatkuva oppiminen