Hyppää pääsisältöön

Kansainvälinen älyteollisuus

Tampereen ammattikorkeakoulu

Laajuus

30-60 opintopistettä

Toteutusaika

18.8.2021-30.4.2023

Hakuaika

2.2.2021-30.6.2021

Hinta

Koulutus on OKM:n rahoittama ja osallistujille maksuton.

Kaupunki

Tampere

Osaamisyksikkö

Opetuksessa käytettävät kielet

englanti

Koulutusala

Tekniikka ja luonnontieteet

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Opetustapa

Monimuoto-opetus

Opintojen taso

Muut opinnot

Syvennä tietojasi älyteollisuudesta maksuttomalla diplomikoulutuksella

Tietojärjestelmät ja tehostetut kansainväliset toimitusprosessit ovat pysyvästi muuttaneet älyteollisuuden liiketoimintaympäristöä. Koulutus vastaa näihin haasteisiin.

Koulutuksen käytyäsi sinulla on paremmat valmiudet toimia moderneissa tekniikan ja liiketoiminnan ympäristöissä, ja diplomi todistamassa osaamisestasi.

Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa ja opiskelijoille ilmaista. 60 opintopisteen suorituksesta saat virallisen korkeakouludiplomin.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu teknisen tai teknis-kaupallisen taustan omaaville henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan uusien teknologioiden hyödyntämisestä yrityksen tuotekehityksessä, tilaus-toimitusketjuista, myynnistä ja hankinnoista. Osallistujalla toivotaan olevan kokemusta teollisuudessa toimimisesta. 

Koulutuksen rakenne

Koulutus koostuu kahdesta osasta: 30 opintopisteen laajuisista älykkään teollisuuden opinnoista ja mahdollisuudesta suorittaa 30 opintopisteen / 6 kuukauden laajuinen harjoittelu. Sinun tulee suorittaa molemmat osat, jotta saat koulutuksesta korkeakouludiplomin. Mikäli et halua diplomia, voit osallistua halutessasi vain älykkään teollisuuden opintoihin.

Koulutuksen aikataulu

Kokonaisuus alkaa orientoivalla päivällä 18.8. Siitä eteenpäin opetusta koululla annetaan joka kolmas keskiviikko. Opinnot päättyvät kokonaisuudessaan viimeistään 30.4.2023 sisältäen työjakson (30 op). Huhtikuussa 2023 järjestämme loppuseminaarin valmistuneille ja yhteistyökumppaneille. .

Opiskelu koulutuksessa on sivutoimista. Keskustele tarvittaessa oman TE toimistosi kanssa osallistumisestasi.