Hyppää pääsisältöön

Patrik Marjamaa

talousjohtaja
Talouspalvelut
Tampereen yliopisto
puhelinnumero+358504011578
Keskustakampus

Oma esittely

Työskentelen Tampereen yliopiston Talouspalvelut-yksikön johtajana, jossa tehtävässä aloitin helmikuussa 2021. Ennen yliopiston talousjohtajaksi siirtymistäni olen työskennellyt pitkään eri kaupungeissa ja kunnissa lähinnä talouden päällikkö- ja johtotehtävissä.  

Työtehtävät

Talouspalveluiden yksikköön kuuluu nykyisellään 75 talouden ammattilaista, ja se vastaa sekä Tampereen yliopiston että TAMK:n kirjanpidosta ja taloushallinnosta, projektien taloudesta sekä yksiköiden, projektien ja niiden johdon taloustuesta. 

Talouspalvelut vastaa lisäksi mm. budjetoinnin, raportoinnin ja ennustamisen prosesseista, yliopiston sijoitustoiminnasta, talouden tietojärjestelmistä sekä Certian tuottamisen talous- ja matkapalvelujen koordinoimisesta.

Taloustoimintojen lisäksi Talouspalveluiden yksikköön kuuluu kampuskehitystiimi, joka vastaa yliopiston toimitilaohjelman kokonaisuudesta yhteistyössä TAMK:n tila- ja kiinteistöpalvelujen kanssa.

Osaamisalueiden kuvaus

Tutkinnot: HM (hallintotiede), KTM (yrityksen laskentatoimi)

Muita koulutuksia mm. Public EMBA, HHJ-tutkinto, Sitran Kestävän talouspolitiikan johtamiskoulutus nro 3

Aiemmissa tehtävissäni olen vastannut mm. strategian uudistamisesta / valmistelusta, palveluverkkosuunnittelusta sekä johdon tietopalveluista ja tiedolla johtamisen kehittämisestä. Vastuualueisiini on kuulunut aiemmin myös projektimallin käyttöönottoa, laatutyön kehittämistä sekä useiden tietojärjestelmien käyttöönottoprojekteja.

Sijaisuustieto

Sijaisenani toimii talousohjaustiimin päällikkö Jarno Uusisalo, varalla kirjanpitopäällikkö Helena Karjalainen